İNANÇ ve İMANIN ZAFERİ

Darbe Nedir:

Genlerinde  bozukluk olanların yurt içinde ve yurt dışındaki vatan hainlerinden aldıkları emirler doğrultusunda devlet ve millete karşı girişimde bulundukları gayrı demokratik bir eylemdir.

​15 Temmuz 2016 ‘da yapılan hain FETÖ darbesi aslında bir darbeden ziyade vatan işgaline yönelik bir kalkışmadır.

15 Temmuz 2016'da yapılmak istenen darbenin amacı topyekün Türk milletine karşı bir savaştır. Çünkü Özel Kuvvetler, TRT, Türk-Sat, Milli İstihbarat Teşkilatı, Emniyet Genel Müdürlüğü, savaşlarda bile dokunulmayan TBMM, Cumhurbaşkanı şahsi ve Külliye'ye velhasın topyekün millet ve devlet bu kalkışmalar hedefindeydi. Onun için bu hain kalkışma darbe değil bir işgal hareketiydi.
 
15 Temmuz 2016, vatan işgal hareketi aslında gece saat 03:00 ‘de yapılacaktı. Ancak Milli İstihbaratın erken haber alması üzerine hainler saat 22:00' da düğmeye bastılar.

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, dik durmasaydı, milleti sokaklara ve meydanlara davet etmeseydi, eski siyasiler  gibi  veya şimdiki bazı politikacılar gibi bir mekana gidip kahvesini içseydi. İşgal Hareketi başarıya ulaşabilirdi. FETÖCÜLER başarsaydı; Doğu ve Güney Doğu kapılarımızdan DEAŞ ve PKK gibi örgütler içeri sızacak. İç Anadolu' da dahil bütün ülkede bir karmaşa meydana gelecekti ve böylece dış güçlerin istediği olacaktı. Kardinal FETÖ Kazan da ki akıncı üstüne inecek kukla hükümetini ilan edecekti. Hamdolsun millet başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dik durdu. Uşak FETÖ ve onun hain uşaklarının pis hareketini geri teptirdi. Böylece 15 Temmuz  milletin zaferi le sonuçlandı.

Bu hain darbeyi unutmadık unutmayacağız.

*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR
 

*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR

Yazarın Diğer Yazıları