Taşeron Örgütler ve Yeni Partiler

Dünya siyaseti ve yönetim şekli her gün değişiklik gösteriyor.Şimdiye kadar; hiç olmadığı şekil değişikliklerinde bulunuyor.bu kargaşa ve katliam dönemi dünyayı ve özellikle Ortadoğu ve islam ülkelerini kan Gölüne döndürmüş durumda.İnsanlık kan ağlıyor müslümanlar katlediliyor ve ne yazık ki birbirine öldürtülüyor.

Taşeron terör örgütleri katliam üstüne katliam yaparkennbsp; her ülkede oluşturulan taşeron siyasal partiler ülkelerde ayrılıkçı ve fitne oluşturarak bu suça bilinçli veya bilinçsiz katkı sunmaktalar.



​Peki Türkiye'de durum nedir?

Türkiye , Amerika ve Rusya'nın çatışmaları arasında bulunduğu coğrafya ve son yıllarda yaptığı güçlü çalışmalar nedeniyle bir taraftan Suriye meselesi bir taraftan terör ve israil oyunları ile her gün yeni bir sorunla karşı karşıya.Güçsüz ve niteliksiz muhalefet de malesef dış mihrakların çarkına su taşımakta olup siyasal iktidara çelme takma derdinde.



Millet bir taraftan şehit haberleri ile çalkalanırken bir taraftanda ekonomik sorunlarla boğuşmakta, buna birdenbsp; iktidarı yıpratmakla vazifeli gibi çalışan bürokratları eklersek Ak Parti dış sorunların yanında birde iç sorunlarla yara almakta.



Ak Parti de yer bulamayıp ayrılan ve yeni siyasal oluşumlar içerisine giren Davutoğlu ve Babacan grupları ise Ak Partiden koparacakları toplamda üç puan ile Cumhur İttifakını yüzde ellininnbsp; altına indirebilme derdindeler.



Son günlerde birde yeni hain darbe söylentileri ile hain Gezi eylemcilerinin beraatininbsp; eklersek vatandaş oldukça kızgın durumda.



Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğannbsp; venbsp; kongrelerle zayıflamış teşkilatları revize ederek yeniden güçlendirecek ve 2023 vizyonunu gerçekleştirmek için çalışmalarına devam edecek.



Millet 15 Temmuz da da gösterdiği Devletine ve Başkanına bağlılığını mutlak devam ettirecektir.Hükümet ise yeni yatırımlar, Yerli ve Milli üretim teknolojilerle daha güçlü ve bağımsız bir Türkiye için çalışacaktır. dolayısı ile görünen o ki yeni siyasi oluşumlarda mağduriyet oynayan Hoca ile ekonomik sıkıntıları fırsata çevirme derdinde olan Babacan grubu umduklarını bulamayacaklar gibi görünüyor.



Konya da ise Ak partide yer tutamayan ve beklentileri karşılanmayan gruplar şimdilik yeni oluşumlara destek halinde olmasına rağmen sonuç alamayacaklarını anladıkları an oradanda kaçacaklardır.Ülkemiz her durumda birlik ve beraberliğini korumayı başaran güçlü durmasını bilen köklü ve kuvvetli bir millettir.Sonuç olarak "Yel kayadan anca toz alır".

 

*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR

Yazarın Diğer Yazıları