Konyaspor - İkas Eyüpspor maçının ardından!

 Konyaspor - İkas Eyüpspor maçının ardından!

Ekl. Tarihi:

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk oldukları TÜMOSAN Konyaspor'a 2-1 yenilen İkas Eyüpspor'un teknik sorumlu Kerem Yavaş, gol yedikleri dakikaya kadar iyi götürdükleri maçta yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Yavaş, maçın ardından Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçı kazanmak için geldiklerini ifade eden Yavaş, "Gol yediğimiz dakikaya kadar maçı kontrol eden bir Eyüpspor vardı. Ayağımızdaki topu rakibe vererek kalemizde golü gördük." dedi.

Ciddi bir pozisyon vermeden maçı sürdürdüklerini aktaran Yavaş, "Maçta berabere kalacağımıza üzülürken, son saniyede duran toplarda etkili olan bir takıma karşı faul verdik. Bunu da iyi değerlendirdiler ve kazandılar. Oyunumuzdan memnunuz, detayları hallettiğimiz zaman daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Milli maç arasında daha iyi hazırlanıp sahaya daha iyi döneceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

"Oyuncuların sarf ettiği emek üst seviyeydi"

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak ise rakibi hafta başından itibaren çok iyi analiz ettiklerini aktardı.

Galip gelmenin planlarını yaptıklarını anlatan Albayrak, şöyle devam etti:

"Bireysel oyuncu analizlerine artı olarak oyun felsefeleri üzerine de çalıştık. Rakibin yapacağı hatalardan, geçişlerle birlikte öndeki hızlı ve çabuk oyuncular ile sonuca gitmek istedik. İlk yarıda bazı geçişlerle pozisyonlar bulduk ancak rakibi durdurmakta zorlandık. İkinci yarıda yenik duruma düştük ancak oyunumuzdan kopmadık. Oyuncularımızı bundan dolayı tebrik ediyorum. Oyuncuların sarf ettiği emek üst seviyeydi."

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”