TÜGEM Konya İl Başkanı Bahattin Çibik’ten Çanakkale Zaferi Mesajı
Ekl. Tarihi:
- Güncel. Tarihi:
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Konya İl Başkanı Bahattin Çibik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çibik, mesajında Çanakkale ruhunun Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en büyük göstergesi olduğunu vurguladı.
Başkan Çibik, Çanakkale Zaferi'nin tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu belirterek, "Türk milletinin azim, inanç ve fedakarlıkla yazdığı bu destan, bizlere vatan uğruna nasıl mücadele edileceğini en açık şekilde göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Ayrıca, Çibik, genç nesillere Çanakkale ruhunun aktarılmasının önemine dikkat çekerek, "Bu büyük zaferin yıl dönümünde, vatan sevgisinin ve birlik ruhunun her zaman yaşatılması gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.
Başkan Çibik, mesajını "18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 109. yılı kutlu olsun. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” sözleriyle tamamladı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Bozkır’ın incisi hak ettiği güzelliğe kavuşuyor! Doğal cennet yenileniyor
Eklenme Tarihi:
- Güncelleme Tarihi:
Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan ve bölgenin doğal güzelliklerinden biri olan Aygır Şelalesi Mesire Alanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hibe desteğiyle yenileniyor. Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, projenin protokolünün yüklenici firma ile imzalandığını duyurdu.
Başkan Karabulut: "Aygır Şelalesi'ni Hak Ettiği Güzelliğe Kavuşturacağız"
Başkan Karabulut, yaptığı açıklamada, Aygır Şelalesi'nin Bozkır için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, "Sayın Bakanımız Murat Kurum'un destekleriyle, bu doğal güzelliği hak ettiği güzelliğe kavuşturacağız. Proje kapsamında, mesire alanımızda yürüyüş yolları, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Amacımız, hemşehrilerimizin ve ziyaretçilerimizin doğayla iç içe, keyifli vakit geçirebilecekleri modern bir alan oluşturmak" dedi.
Proje Detayları ve Hedefler
Proje kapsamında yapılacak çalışmalar şu şekilde sıralanıyor:
* Yürüyüş Yolları: Doğal dokuya uygun, güvenli ve konforlu yürüyüş yolları inşa edilecek.
* Çocuk Oyun Alanları: Çocukların güvenle oynayabileceği, eğlenceli oyun alanları kurulacak.
* Peyzaj Düzenlemeleri: Bölgenin doğal bitki örtüsüne uygun peyzaj düzenlemeleriyle, mesire alanının estetik görünümü zenginleştirilecek.
Bozkır'a Değer Katacak Bir Proje
Başkan Karabulut, projenin Bozkır'a büyük değer katacağını belirterek, "Aygır Şelalesi Mesire Alanı'nın yenilenmesiyle, ilçemiz turizm potansiyeli artacak ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”