YAĞIZ: HİZMET KIRMIZI ÇİZGİMİZ

 YAĞIZ: HİZMET KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, esnaf ziyaretleri kapsamında Kamyon Garajı’ndaki üyelerle tekrar bir araya geldi. Başkan Adayı Yağız, “Pusula rengimiz kırmızı, hizmette parolamız ise; ‘Hizmet kırmızı çizgimiz’ şeklindedir. Gelin, birlik olalım ve 9 Ocak 2022 Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi’de kırmızı pusulayı sandıkla buluşturalım” dedi.


Konya Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, esnaf ziyaretleri kapsamında Kamyon Garajı'ndaki üyelerle tekrar bir araya geldi. Başkan Adayı Yağız, "Pusula rengimiz kırmızı, hizmette parolamız ise; ‘Hizmet kırmızı çizgimiz' şeklindedir. Gelin, birlik olalım ve 9 Ocak 2022 Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi'de kırmızı pusulayı sandıkla buluşturalım” dedi. 

            Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, Kamyon Garajı esnafıyla 3. kez bir araya geldi. Yoğun ilginin gözlendiği ziyaret kapsamında tüm üyelerle bire bir temas kuran Başkan Yağız, olumlu tepkiler aldı.
            GERÇEKÇİ OLMAYAN VAATLERDEN UZAĞIZ
Ziyaretlerinde gerçekçi olmayan vaatlerden uzak durduklarını belirten Başkan Adayı Yağız, hizmeti esas aldıklarını vurguladı. Başkan Adayı Yağız,  "Bizim yapamayacağımız bir konuda söz vermemiz açıkça sizleri kandırmak olur. Çünkü bazı konular vardır ki Oda'nın yetki ve sorumluluk alanının dışındadır. Bu ilgili kurumların takdiriyle değerlendirilecek bir konudur. Bizim burada yapacağımız sadece karşılıklı müzakere ve üyelerimizin taleplerini aktarmak olacaktır. Mesela Kamyon Garajı. ‘Bunu biz yapacağız' demek yerine ‘takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz' demek farklı şeylerdir. Bunun haricinde ‘biz yaparız, bizden başkası yapamaz' sözleri popülist bir yaklaşımdan öteye gitmez. İnşallah biz bu yanlışa düşmeyeceğiz. Üyelerimizi kandırarak alacağımız tek bir oy bile meşruiyetimize gölge düşürür. Bunun bilincindeyiz. Şunu kalbi olarak söylüyorum: Kamyon Garajı'nın yapılması için tüm gücümüzle mücadele vereceğiz ve mütemadiyen takipçisi olacağız” dedi.
           


KIRMIZI PUSULAYI SANDIKLA BULUŞTURALIM

Esnaf üyelere yaptıkları her ziyarette çözüm bekleyen mesleki sorunları, çözüm önerilerini ve talepleri dinlediklerini kaydeden Başkan Adayı Yağız, "Bizim için önemli olan hizmet edeceğimiz üyelerimizi yerinde görmek onları dinlemek ve sorunları doğru tespit etmektir. Biz, sorunların çözümü noktasında nelerin ortaya konulması gerektiğini bilgi ve tecrübemiz dahilinde değerlendiriyor; istişareler sonucunda tüm bunları projelendiriyoruz. Sizlerin teveccühü ve samimiyeti bizleri yönlendiriyor. Ve sizlere söz veriyoruz; hizmet etmek bizim kırmızı çizgimiz olacak. Biliyorsunuz 9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurulunda biz başkan adayları olarak her birimizin pusula rengini belirledik. Bu doğrultuda Murat Yağız olarak benim rengim kırmızı çıktı. Pusula rengimiz kırmızı, hizmette parolamız ise; ‘Hizmet kırmızı çizgimiz' şeklindedir. Gelin, birlik olalım ve 9 Ocak 2022 Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi'de kırmızı pusulayı sandıkla buluşturalım” diye konuştu.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”