Türkiye’nin konuştuğu cinayette yeni gelişme!

 Türkiye’nin konuştuğu cinayette yeni gelişme!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İstanbul Bağcılar'da annesi Havva S’yi öldürüp kestiği başını sokağa atan zanlı Ali S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlı, adliyeye sevk edildi.

Dün saat 16.30 sıralarında Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak'ta yaşanan olayda, Ali S, henüz bilinmeyen nedenle annesiyle tartıştı. Bıçakla annesi Havva S'yi öldürüp, kestiği kafasını balkondan sokağa atan Ali S, ardından evi ateşe verdi.
 

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli kendisini yanan eve kilitledi. Polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girip yaralı olarak kurtardıkları şüpheliyi gözaltına aldı. 


İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Ali S, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

"ŞÜPHELİ ŞAHIS RUH VE SİNİR HASTALIKLARINDAN FİRARİ"


İstanbul Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, saat 16.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda H.S.  isimli kadının A.S.  tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğünün belirlendiği belirtilmişti. Olay yerine intikal edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedilmişti:
 

"Yapılan kontrolde; H.S. isimli kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon kısmında A.S. isimli şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır. Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahsın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Tahkikat devam etmektedir."

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”