Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi başladı

 Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi başladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi başladı
Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi başladı (1)
- TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu:
- "Türkiye, özellikle gençlerimize ve girişimcilerimize sunulmuş imkanlarla Avrupa ülkelerinin daha ötesinde bir konuma gelmiş oldu. Bunda siyasi iradenin, koşulları doğru kullanan şirketlerin ve azimli genç girişimcilerin çok büyük payı var"

Girişimci 
 İşadamları Vakfı'nın (GİV) gerçekleştirdiği ve Anadolu Ajansının "Global İletişim Ortağı" olarak yer aldığı Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programı başladı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Enes Eminoğlu, Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirvenin açılışında, ortaokul, lise, üniversite ve lisans üstü eğitimi tamamlayan gençlere yönelik ülkenin dört bir yanında çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Gençlerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmesinin ve bu çalışmaların içerisinde olmalarının önemine işaret eden Eminoğlu, şöyle konuştu:

"Ülkemize ve gençliğine inanıyor, geleceğe umutla bakıyoruz. Çünkü gençlerimizin çalışma aşkına ve azmine yakından tanık oluyoruz. Ülkemiz özellikle son 19 yılda gerçekten çok değişti ve gelişti. Türkiye, özellikle gençlerimize ve girişimcilerimize sunulmuş imkanlarla Avrupa ülkelerinin daha ötesinde bir konuma gelmiş oldu. Bunda siyasi iradenin, koşulları doğru kullanan şirketlerin ve azimli genç girişimcilerin çok büyük payı var. İnovatif düşünceye sahip gençlerimiz, artık girişim sermayesine rahatlıkla ulaşabiliyor. Finansman kaynaklarına da aynı şekilde ulaşabiliyor."

Eminoğlu, TÜGVA'nın gençlerin inovatif düşüncelerini desteklediğine işaret ederek, "İş hayatında yöneticilik yapan ve yönetici adayı olan gençlerimiz için 4 yıldır gerçekleştirdiğimiz 'Genç Yönetici Okulu' eğitimleri başta olmak üzere bir birinden değerli kıymetli çalışmalar yürütüyoruz. Genç Girişimci Akademik, Girişimci Masa çalışmalarıyla da gençlerimize bu noktada rol model olmaya ve onları desteklemeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Konya'da düzenlenen zirvenin gençlerin değerlendirmesi gereken büyük bir fırsat olduğuna işaret eden Eminoğlu, "Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen bu programda, Türkiye ve dünyadan fikir önderlerince oturumlar gerçekleştirilirken, diğer yandan birbirinden farklı sektörlerden önde gelen isimler sizlerle birlikte olacak. Savunma sanayisinden, yazılım ve lojistik firmalarına kadar çok sayıda girişimci firmalarla da bir arada olma fırsatının yakalamış olacağız. Girişimciliğin en önemli kurallarından networkünüz içinde bulunmanızda büyük fırsat sizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Eminoğlu, TÜGVA'nın gençleri desteklemeye devam edeceğini vurgulayarak, gençlerin ve yarının gelişmesine katkı sunacak bu faaliyetin düzenlenmesinde emeğe geçenlere teşekkür etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”