TORKU ŞEKERSPORLU EMİNE SEÇKİN DÜNYA ŞAMPİYONASINDA İKİ GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

 TORKU ŞEKERSPORLU EMİNE SEÇKİN DÜNYA ŞAMPİYONASINDA İKİ GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Para badminton dünya şampiyonasında Torku Şekersporlu Emine Seçkin Dünya İkincisi oldu.
Torku Şekerspor'un Para Badminton sporcusu Emine Seçkin, Tokyo'da yapılan Para Badminton Dünya Şampiyonası'nda hem teklerde hem de çiftlerde dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. 1-6 Kasım tarihlerinde Japonya'nın Tokyo şehrinde yapılan Para Badminton Dünya Şampiyonasında Türkiye Para Badminton Milli Takımı, başarılı sonuçlar elde etti ve güçlü rakiplerine karşı 3 gümüş madalya kazandı. Turnuvada elenen Milli Takım sporcuları da çeyrek finale kadar yükselmeyi başardılar. Türkiye'den 5 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonasında, Torku Şekerspor'un milli sporcusu Emine Seçkin, WH2 Kategorisi Tek Kadınlarda finalde Perulu rakibine çok çekişmeli geçen bir maçta 2-1 yenilerek dünya ikinciliği elde ederken yine WH2-WH1 Çift Kadınlarda Belçikalı partneri ile Japon rakiplerine 2-0 mağlup olarak finali kaybetti. Emine Seçkin bu sonuçlarla iki gümüş madalya elde etmiş oldu.



Milli sporculardan Halime Yıldız da SL3 Tek Kadınlar Kategorisinde Ukraynalı rakibine şansız bir şekilde 2-1 lik skorla yenildi ve ikinci oldu. Milli takımımızın diğer sporcuları ise çeyrek final oynayarak elendiler. 

"GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIRDIĞIM İÇİN ÇOK GURURLUYUM”

Turnuvalarda ikinci olan A Milli Takım sporcusu Emine Seçkin; " Dünya Şampiyonasına çok çalıştım. Aylardır bu şampiyonayı bekliyordum. Finale kadar geldim. Şanssız bir yenilgi alarak kıl payı altın madalyayı kaçırdım. Ülkeme yine de iki gümüş madalya kazandırdığım için çok gururluyum. Bunun telafisini inşallah Olimpiyatlarda yapacağım. Çalışmaya durmadan devam edeceğim”dedi.



"BAŞARILARIMIZ İNŞALLAH ARTARAK DEVAM EDECEKTİR”

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ve Torku Şekerspor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu; " Başarılı sporcumuz, Emine Kardeşimiz hem ülkemizi hem de bizi gururlandırdı. Oynadığı iki ayrı kategoride de madalya alarak başarısını bir kez daha ispatlamış oldu. Başarısını artıracak imkânlarımızla her zaman sporcumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Tebrik ediyorum, başarılarımız inşallah artarak devam edecektir” diye konuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”