Konyaspor-Galatasaray Maçı Sonuçlandı

 Konyaspor-Galatasaray Maçı Sonuçlandı

Ekl. Tarihi:

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda eski oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın yıldızlaştığı maçta Galatasaray'a ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup oldu.

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Konyaspor mücadele etti.

Rams Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da karşılıklı pozisyonlara girse de gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Maçın 63. dakikasında Kerem Demirbay'ın ortasında klas bir vuruş yapan Abdülkerim Bardakcı takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra baskılarını sürdüren ve zaman zaman kalesinde pozisyon da veren Sarı-kırmızılıları rahatlatan gol 90. dakikada geldi.

Kaan Ayhan'ın şutunda kaleciden seken topu iyi tamamlayan Wilfried Zaha farkı 2'ye çıkardı.

Maçın son bölümünde oyunda dahil olan genç oyuncu Eyüp Aydın'ın ortasında topa iyi yükselen Abdülkerim Bardakcı bir kez daha topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu belirledi: 3-0

Ligde çıktığı son 6 maçta 5 galibiyet elde eden Galatasaray puanını 47 yaparak averajla 2. sırada yer aldı ve lider Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü. 18 puanda kalan Konyaspor ise ligin 16. basamağında yer aldı.

Galatasaray ligdeki erteleme maçında 11 Ocak Perşembe günü deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek, Konyaspor ise deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”