Konyaspor’dan Kayserispor maçıyla ilgili açıklama: “Puanımızın gasp edildiği tescillendi’’

 Konyaspor’dan Kayserispor maçıyla ilgili açıklama: “Puanımızın gasp edildiği tescillendi’’

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konyaspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun geçtiğimiz akşam katıldığı bir televizyon programında, 8 Şubat Cumartesi günü oynanan Kayserispor - Konyaspor maçına ilişkin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Kulüp, açıklamaların ardından VAR'da görev alan kişi veya kişilerin etkisiyle Konyaspor'un puanının gasp edildiğinin tescillendiğini belirtti.

 

 

Kulüp, Kayserispor - Konyaspor maçındaki VAR görevli teknik elemanlarının kimliklerinin ve geçmişte görev aldıkları maçların kamuoyuna açıklanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Konyaspor yönetimi, bahsedilen maçla ilgili adli sürecin en kısa sürede başlatılacağını açıkladı.

Konya Milletvekili Sayın Mehmet Baykan, federasyondan gelen yazılı açıklamayı 14 Şubat'ta sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Kulüp, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'ın yanlış bilgilendirildiğini ve bu şekilde kamuoyunun yanlış yönlendirilmeye çalışıldığını ifade etti.

Konyaspor, adil ve temiz futbol ilkesi doğrultusunda, Kayserispor - Konyaspor maçının tekrar edilmesinin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Kulüp, Süper Lig'de her puanın altın değerinde olduğunu ve bu talebin Kayserispor camiası tarafından da anlayışla karşılanacağına inandıklarını dile getirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • Y
    Yusuf
    42 gün önce

    TFF Hakkımızı iade etsin

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”