Kadıköy ‘de Ters Rüzgâr

 Kadıköy ‘de Ters Rüzgâr

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen lider Fenerbahçe ile küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Yılport Samsunspor'un mücadelesi hakem Bahattin Şimşek in düdüğüyle başladı.

Henüz 7. dakikada Mert Müldür'ün ortasında Tadic'in kafa vuruşuyla meşin yuvarlak auta çıktı. Dakikalar 10'u gösterdiğinde İrfancan'ın harika pasında  Dzeko ile pozisyonu değerlendiremedi. Dakika 12'de  Fenerbahçe ceza sahası önünde Fred'in rakip futbolcudan kaptığı topu hemen Szymański ye yuvarladı, orta sahadan hızlıca geçen Szymański takım arkadaşı Tadiç'i gördü. Tadiç defans arkasına koşu yapan İrfancan'a harika pas attı ve İrfancan KAHVECİ ile Fenerbahçe istediği gole yine erken dakikalarda kavuştu. 18.dakikada Yılport Samsunspor defansı kendi ceza sahası dışında topu uzaklaştırmakta geç kalınca topu kapan İrfanCan ceza sahası dışından şutunu çekti, top kale direğinin üstünden auta gitti. 28.dakikada Yılport Samsunspor ilk tehlikeli atağını yaptı ve Kırmızı Beyazlı oyuncu Holse ceza sahasına girer girmez şutunu çekti meşin yuvarlak auta çıktı. 36.dakika Tadiç ‘in Yılport Samsunsporlu 2 defans oyuncusunun arasından gönderdiği pası alan Dzeko topu kaleci Okan Kocuk'un üzerine nişanladı.41.dakikada İsmail Yüksek ortasında Dzeko aut çizgisinden topu çevirdi. Tadic'in vuruşu farklı şekilde auta gitti, bu pozisyonda Dzeko'nun çevirdiği top defans oyuncusuna çarptı olası bir penaltı ihtimaline karşı VAR kontrolü sonrası oyun devam etti. Ferdi'nin pasında hareketlenen Tadiç  ceza sahasına ortaladı Dzeko'nun kafa vuruşu auta çıktı. Sarı lacivertliler İlk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

 

Sarı lacivertliler ikinci yarıya başlama vuruşuyla başladı ,ikinci yarının ilk tehlikeli atağı Yılport Samsunspor'da geldi, İsmail Yüksek'in kendi yarı alanında kaptırdığı top sonrasında kalabalık gelen Yılport Samsunspor'lu futbolculardan Taylan Antalya'nın sert şutunu sarı lacivert de eldiven Livakoviç kurtardı. Dakika 56'da ceza sahası içinde topla buluşan Dzeko sol ayağıyla defanstan önce vuruşunu gerçekleştirdi meşin yuvarlak az farklı auta çıktı. 61.dakikada İsmail Yüksek'in ceza sahasının sol tarafında Yılport Samsunsporlu futbolcuya yaptığı faul sonrası, serbest vuruşu kullanan Emre Kılıç meşin yuvarlağı kaleci Livakovic'in tüm müdahalesine rağmen gol çizgisinden geçirmeyi başardı ve VAR kontrolü sonrasında hakem Bahattin Şimşek santra'yı gösterdi. Bu dakikadan sonra Sarı lacivertliler, seyirci baskısıyla ataklarını artırdı. 70.dakikada oyuna sonradan giren Batshuayi'nin şutunu kaleci Okan Koçuk kurtardı. 71.dakikada Cengiz'in orta şut karışımı topu bakışlar arasında auta çıktı. Dakikalar 89'u gösterdiğinde önce Cengiz'in kafa vuruşu auta çıktı daha sonra aynı dakikada başka bir atakta Ferdi'nin şutunu kaleci Okan kurtardı. Maçın sonuna 5 dakika oynanmamış süre ilave edildi.  90+4'te Yılport Samsunspor'lu futbolcular Sarı lacivertliği İsmail Yüksek'in hatasını değerlendiremedi. 21 numaralı Yılport Samsunspor'lu Holse'nin şutunda Livakoviç gole imkan tanımadı. Maçın uzatma süresinin bitimine saniyeler kala sarı lacivertlilerin yeni transferi Krunic'in ceza sahası içinden çektiği şut auta çıktı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 54'e yükseltirken haftayı lider olarak tamamlamayı garantilerken, Yılport Samsunspor 22'ye yükseltti ve küme düşme hattından 2 basamak yukarı çıktı.

Maç içinde dönem dönem şiddetini artıran rüzgar oyunculara zor anlar yaşattı .Maç boyunca taraftarının desteğine rağmen önceki maçlara göre tutuk bir oyun sergileyen Sarı lacivertliler maçın skorunu değiştirmekte zorlandı.Teknik direktör İsmail Kartal'ın rakip takım analizinde ve sarı lacivertli oyuncuların son vuruşlardaki yetersizliği aceleciliği geceye damgasını vurdu Sarı lacivertli yeni transfer Bonucci iyi bir maç çıkarttı ,ilerleyen haftalarda hızlı ve teknik rakiplere karşı neler yapabileceği merak konusu. Oyun genelinde baskın görünmesine rağmen maçın ilk 15 dakikasında golü bulan Sarı lacivertliler maçı beraberlikle sonlandırdı .Belli ki Rüzgar ters esince işler yolunda gitmeyecek.

 

KAAN TÜRK

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • C
    Cimbomlu
    100 gün önce

    Rahat olun şampiyon yine GALATASARAY

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
  • V
    Volkan
    100 gün önce

    Bu maç ismail Kartal a yazar, kendi evinde cift forvetle saldıracaksin. Adamlar zaten geride bekliyor kontra atak için başka biseyi yok .Kaybedilen bisey yok aynen devam

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”