Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İstanbul İlçe Adaylarını Açıkladı

 Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İstanbul İlçe Adaylarını Açıkladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşmasını yapmak için geldiği kürsüde, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın 31 Mart 2024 yerel seçimleri sürecinde kullanacağı "Yeniden İstanbul" başlıklı seçim şarkısına eşlik etti.

Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Erdoğan, AK Parti'yi 31 Mart'ta büyükşehirlerde, illerde ve ilçelerde temsil edecek adayların peyderpey millete takdim edildiğini söyledi.

Erdoğan, 7 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'un da aralarında olduğu 26 büyükşehir ve il adayının tanıtımının yapıldığını anımsatarak, "Bu hafta da Ankara'da, 48 büyükşehir ve il adayımızın ismini açıkladık. Böylece, Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP'yi destekleyeceğimiz 7 büyükşehir ve ille birlikte, 81 ilimizin tamamındaki adaylarımızı ilan etmiş olduk. Dün Yalova ile ilçe adaylarımızın takdimine başladık. Bugün de 31 Mart seçimlerinde İstanbul'umuzun ilçelerinde AK Parti'mizi ve Cumhur İttifakı'nı temsil edecek adaylarımızı burada açıklıyoruz." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL İLÇE ADAYLARI

ADALAR UĞUR SİNA ŞEN

ARNAVUTKÖY MUSTAFA CANDAROĞLU

ATAŞEHİR MUSTAFA NAİM YAĞCI

BAĞCILAR ABDULLAH ÖZDEMİR

BAHÇELİEVLER HAKAN BAHADIR

BAKIRKÖY ALİ TALİP ÖZDEMİR

BAŞAKŞEHİR YASİN KARTOĞLU 

BAYRAMPAŞA İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR

BEŞİKTAŞ SERKAN TOPER

BEYKOZ MURAT AYDIN

BEYLİKDÜZÜ MUSTAFA GÜNAYDIN

BEYOĞLU HAYDAR ALİ YILDIZ 

BÜYÜKÇEKMECE RECEP EROL

ÇATALCA MESUT ÜNER

ÇEKMEKÖY AHMET POYRAZ

ESENLER TEVFİK GÖKSU

ESENYURT HAMİT ÖNCÜ

EYÜPSULTAN DENİZ KÖKEN

FATİH MEHMET ERGÜN TURAN

GAZİOSMANPAŞA HASAN TAHSİN USTA

GÜNGÖREN BÜNYAMİN DEMİR

KADIKÖY VELİ ARSLAN 

KAĞITHANE MEVLÜT ÖZTEKİN

KARTAL HÜSEYİN KARAKAYA

KÜÇÜKÇEKMECE AZİZ YENİAY

MALTEPE KADEM EKŞİ

PENDİK AHMET CİN

SANCAKTEPE ŞEYMA DÖĞÜCÜ

SARIYER HÜSEYİN COŞKUN

SİLİVRİ VOLKAN YILMAZ

SULTANBEYLİ ALİ TOMBAŞ

SULTANGAZİ ABDURRAHMAN DURSUN

ŞİLE İLHAN OCAKLI

ŞİŞLİ GÖKHAN YÜKSEL

TUZLA ŞADİ YAZICI

ÜMRANİYE  İSMET YILDIRIM

ÜSKÜDAR HİLMİ TÜRKMEN 

ZEYTİNBURNU ÖMER ARISOY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”