AK Parti Konya adayı belli oldu: İşte O isim...

 AK Parti Konya adayı belli oldu: İşte O isim...

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için geri sayım devam ederken Cumhur İttifakı'nın Konya adayı belli oldu. AK Parti tarafından yarın Ankara'da yapılacak toplantı ile kamuoyuna duyurulacak aday resmen Uğur İbrahim Altay oldu. Başkan Altay bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aranarak Ankara'ya davet edildiği öğrenildi.

Öte yandan AK Parti Konya İl Başkanlığı yarın aday karşılama programı düzenleyecek. Ankara'daki programın ardından takribi 19.30'da Konya İl Başkanlığı'nda "aday karşılama programı” gerçekleştirilecek. Bayraklar ve meşalelerle karşılanacak Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay yerel seçimin startını da resmi olarak verecek.


BAŞKAN ALTAY İLE YOLA DEVAM
Uzun süren aday belirleme çalışmaları, temayül yoklamaları ve anketlerin ardından bir kez daha Konya'nın istediği oldu ve mevcut Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay önümüzdeki dönem için tekrar aday gösterildi. Konya'da yaptığı örnek çalışmalarla ilgiyle ve gıpta ile takip edilen Başkan Uğur İbrahim Altay yerel seçimlere büyük favori olarak girecek. Ankara'dan resmi daveti alan Başkan Altay ve ekibi yarınki toplantı için hazırlıklarına başladı.


8 İLDE ADAYLAR BELLİ OLDU
Kulislere göre belirlenen adaylar şu şekilde:

Ankara - Turgut Altınok
Şanlıurfa - Zeynel Abidin Beyazgül
Adana - Fatih Kocaispir
Gümüşhane - Ercan Çimen
Gaziantep - Fatma Şahin
Adıyaman - Ziya Polat
Nevşehir - Mehmet Savran
Kahramanmaraş - Fırat Görgel
Trabzon - Ahmet Metin Genç
Kayseri - Memduh Büyükkılıç
Konya - Uğur İbrahim Altay
İzmir- Hamza Dağ

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”