SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ANTALYA İÇİN YARDIM KAMPANYASI

 SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ANTALYA İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Seydişehir Belediyesi, Antalya'daki yangınının yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattı.

Seydişehir'de, Antalya'daki yangınının yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlatıldı
Seydişehir Belediyesi liderliğinde ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarınca, Akseki-Manavgat yangınının yaralarını sarmak için ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatıldı.



Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda bir araya gelen Seydişehir sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve muhtarlar, ilçe genelinde yardım kampanyası başlatılması kararı aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konuya ilişkin açıklamasında, yangının oluşturduğu izleri bir nebze olsun kapatabilmek adına Seydişehir'lilerin tek yürek olduğunu belirtti.



"Bizim milletimiz kalender bir millet, yardımsever bir millet, olumsuzluklara karşı sürekli dayanışma içerisinde olan bir millettir" diyen Tutal, bunları kaydetti:



"Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama, hayvanlarımızın beslenme ihtiyaçlarını giderme noktasında sivil toplum kuruluşu başkanlarımızla ve muhtarlarımızla el ele verdik. Kampanyamız kapsamında toplanacak her türlü barınma, hijyen ve kuru gıda malzemelerimiz bu merkezde toplanıyor. Bunun yanında mahallelerimizde hayvanlar için toplanacak olan balya ve yem ürünleri de Muhtarlar Derneğimiz tarafından organize edilecek. Nakdi yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Halk Bankasına ait TR79 0001 2009 5140 0001 0181 07 IBAN numaralı 'Durmuş Onar Levent Karaarslan' isimli yardım hesabına 'Yangın Yardımı' açıklamasıyla yardımda bulunabilecek. Kampanyamız kapsamında toplanılan yardımlar, ilçemizin sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla, yangından etkilenen ilçelerimizin belediye başkanları ve AFAD ile koordineli bir şekilde bu ilçelerimize ulaştırılacak."
 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”