SELÇUKLU DİRİLİŞSPOR’DAN PLAYOFF BAŞARISI

 SELÇUKLU DİRİLİŞSPOR’DAN PLAYOFF BAŞARISI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İlk, ortaokul ve lise çağındaki gençlere spor, bilim, sanat ve eğitim alanında yeni donanımlar kazandırmak amacıyla Konya’da faaliyet gösteren Selçuklu Diriliş Gençlik, Eğitim ve Spor Kulübü Derneği spor alanında yeni bir başarıya imza attı.
Futbol, saha tenisi, okçuluk, masa tenisi, taekwondo, judo, wushu, bocce, bowling, dart ve satranç gibi alanlarda faaliyet gösteren Selçuklu Dirilişspor istikrarlı yükselişini sürdürürken yeni başarılara da imza atmaktadır.
Konya Amatör Küme 2022-2023 Futbol Sezonu U-16 futbol liginde mücadele eden ve başarılı bir sezon geçiren Selçuklu Dirilişspor çetin bir mücadele sonunda playoffa kalma başarısı gösterdi. 29 Ocak 2023 tarihinde Yeni Meram Spor'u 3-1 ile geçen genç oyuncular bu kategoride playoffa kalan takımlar arasına adını yazdırmayı başardı. Ramazan Umut Candan ve Yılmaz Çevik hocaların antrenörlüğünde uzun ve zorlu bir süreci geride bırakan Selçuklu Dirilişspor C grubunu 2. sırada tamamlayarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.



2016 yılında bir grup gönüllü tarafından çocukların ve gençlerin eğitimi, iyi insan olabilmeleri amacıyla kurulan Selçuklu Diriliş Gençlik, Eğitim ve Spor Derneği çok kısa sürede faaliyet gösterdiği her alanda büyük başarılar elde etmiştir. Değerler eğitimi alanında onlarca kültür-sanat-eğitim faaliyeti yapan dernek bunun yanı sıra sporcu yetiştirmek için de ciddi bir performans ortaya koymuştur.


Çocukları ve gençleri iyi ahlaklı olmanın yanı sıra yetkin, bilimsel ve zihinsel olarak donanımlı hâle getirmek amacıyla yola çıkan Selçuklu Diriliş Gençlik, Eğitim ve Spor Derneği millî ve manevi değerlere saygılı nesiller yetiştirme amaçları doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Akşemsettin Mahallesi'ndeki Selçuklu Diriliş Gençlik Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren dernek çocukların ve gençlerin en az bir spor dalında kendilerini yetiştirmesi, çağımızın teknolojilerinin öncülüğünü hedefleyerek yazılım, tasarım ve elektronik ile bütünleşmesi, müzik, resim, fotoğraf, sinema gibi sanat dallarında içindeki cevherin ortaya çıkarılmasının yanı sıra okuyan
ve yazan bir gençliğin yetişmesi için tüm imkânlarını seferber ederek bu alanlarda öncülüğe devam etmektedir.



Selçuklu Diriliş Gençlik, Eğitim ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet
gösteren Selçuklu Dirilişspor tüm amatör futbol kategorilerinde faaliyetlerine devam etmekle birlikte sporun yanı sıra yazılım atölyesi, ardunio-robotik-elektronik atölyesi, zihin haritası atölyesi, zekâ-akıl oyunları, yaratıcı düşünme okulu, eleştirisel düşünme okulu, görsel sanat atölyeleri, oyuncak atölyesi, müzik atölyesi, drama okulu, yazarlık atölyesi, tarih atölyesi, şiir atölyesi, fotoğrafçılık-sinema atölyesi, yaz kursları ve değerler eğitimi gibi çok geniş bir sahada dernek bünyesinde kültür-sanat ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”