Selçuklu Belediyesi Vefa Ekipleri Hizmetlerine Devam Ediyor

 Selçuklu Belediyesi Vefa Ekipleri Hizmetlerine Devam Ediyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Kaymakamlığı ve Selçuklu Belediyesi koordinesinde kurulan ve pandemi sürecinde vatandaşların yardımına ara vermeden koşan Selçuklu Vefa Sosyal Destek Ekipleri tam kapanma sürecinin başlamasıyla ile yoğun olarak çalışmaya başladı.

Selçuklu Vefa Sosyal Destek Grubu Selçuklu Kaymakamlığı koordinesinde  Selçuklu Belediyesi tarafından araç,personel bina  ve diğer alt yapı desteği ile  pandemi sürecinde örnek bir hizmet anlayışı içersinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar doğrultusunda 29 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında görevini sürdüren Vefa ekipleri, 444 8083 ve 0332 224 371 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarla   karantinada bulunan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu ilçe sakinlerinden tam not aldı
Günlük ortalama 30 aile ya da ilçe sakinine ulaşan Vefa Sosyal Destek Grubu 7/24 esasına göre ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Vefa ekipleri tarafından ilaçları teslim edilen koah hastası olan 65 yaş üstü bir ilçe sakini; " Ben bir yıldır koah hastası olduğum için dışarı çıkamıyorum bir alo dediğimiz zaman geliyorsunuz Allah razı olsun hepinizden. Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Bey'e  personele, vefaya  çok teşekkür ediyorum hizmetten memnunum devamını bekliyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” diyerek teşekkürlerini ifade etti.  
Evine ekmek teslim edilen bir başkan 65 yaş üstü ilçe sakini de; "sağlanan tüm hizmetlerden memnunuz Allah başta Cumhurbaşkanımıza, devletimize zeval vermesin bu hizmetler kapımıza kadar geliyor sizlere de çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade etti.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”