SAVUNMA SANAYİ BAŞKANLIĞI KONYA TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR!

 SAVUNMA SANAYİ BAŞKANLIĞI KONYA TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Sanayi Odası'nda (KSO) Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) Konya Temsilciliği açılıyor.

KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, yaptığı yazılı açıklamada, KSO Hizmet Binası'nda açılacak SSB Konya Temsilciliği'nin, Konya sanayisi ile SSB arasında köprü vazifesi göreceğini belirtti.
 

SSB ile yapılan görüşmelerin olumlu neticelendiğini ve KSO'ya SSB Konya Temsilciliği açılması kararı alındığını vurgulayan Büyükeğen, "SSB Başkanlığımız temsilci görevlendirmesini yaptı. Çok yakında hizmete açılacak Savunma Sanayii Başkanlığı Konya Temsilciliğimiz, inşallah Konya  sanayisi ile SSB arasında bir köprü vazifesi görerek, sektörle iş birliğimizi pekiştirecek." değerlendirmesinde bulundu.
 

Büyükeğen, Konya'nın savunma sanayinde yükselen bir ivmeye sahip olduğunu, KSO'da hizmet verecek SSB Konya Temsilciliği ile bu yükseliş ivmesinin daha da artacağını belirterek, "Konya Sanayi Odamız bugüne kadar savunma ve havacılık sanayine yönelik savunma sanayi tedarikçi buluşmaları, ana sanayiye yönelik teknik iş gezileri, ikili iş görüşmeleri gibi çok önemli çalışmalar yaptı. Bu çalışmalara da aralıksız devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
 

Hatay'da kurulumu devam eden Konya Konteyner Kent ile ilgili de bilgi veren Büyükeğen, şunları kaydetti:
 

"Konya Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde Odamız ve Konya iş dünyası olarak Hatay'a kurduğumuz 'Konteyner Kent'in konteynırlarını sevk etmeyi sürdürüyoruz. Burada bazı konteynırlar karayolu ve tırlarla gönderilirken biz Oda olarak, hem ulaşım maliyetimizi minimize etmek hem de daha güvenli bir model olduğu için trenle sevkiyatı tercih ediyoruz. Trenle ilk sevkiyatımızı da yaptık ve 30 konteynırımızı daha bölgeye ulaştırdık. Aynı modelle, süreci yürütmeye, yönetmeye devam edeceğiz."

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”