''Raşit Okutan'' Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı'na Aday Oldu

 ''Raşit Okutan'' Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı'na Aday Oldu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Raşit Okutan adaylığını açıkladı
Osmanlı Mutfağı'nın işletmecisi Raşit Okutan düzenlediği basın toplantısı ile Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Raşit Okutan sektörde açılan yaraları sarabilmek için Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
1974 doğumlu olan 20 yıllık sektörün içerisinde yer alan ve 20 yıldır Râşit Okutan çeşitli firmalarda Aşçılık, Kebapçılık, Dönercilik ve mutfak şefliği gibi görevlerde bulunan Raşit Okutan kendi işlettiği Osmanlı Mutfağı'nda düzenlediği basın toplantısı ile Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. 
2015 yılından bu yana kendi işyerlerini işleten ve 2019 yılından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Hastalığını birçok sektörde olduğu gibi hizmet sektöründe de ciddi manada hissettiklerini ve etkilendiklerini ifade eden Raşit Okutan ‘'Restoran, cafe ve benzeri yeme içme firmalarının uzun bir süre zorunlu bir şekilde kapalı tutulması sektörde ciddi yaralar açmıştır. Bu açılan hasar sektör çalışanlarının farklı meslek gruplarına yönelmesine. sebep olmuştur'' diye konuştu.  
Bu netice birçok Restoran ve cafe'nin kapanması ve satılmasına sebep olduğunu ifade eden Başkan adayı Raşit Okutan, arkadaşlarıyla yapmış oldukları istişareler sonunda sektörlerinde yaşanan tahribatı ve açılan bu yaraları bir nebze sarabilmek dolayısıyla da meslektaşlarına Restoran, Cafe, Döner, Kebapçılar, Çiğ köfteciler olmak üzere meslek odası olarak yeni projeler yeni hizmetler yapabilmek adına Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.  
Başkan adayı Raşit Okutan daha sonra Basın mensupları ile bir süre sohbet etti ve daha sonra tekrar düzenleyeceği basın toplantısı ile de projelerini açıklayacağını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”