PKK/YPG' nın hedefinde tekrardan çocuklar var

  PKK/YPG' nın  hedefinde tekrardan çocuklar var

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde sadece bu yılın başından itibaren 61 çocuğu daha kaçırdı.

Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde çocukları kaçırmaya devam ediyor. Kaçırılan çocuklar, sözde eğitim sürecinin ardından terör örgütünün kanlı emelleri için kullanılıyor.
 

Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere batılı destekçilerinin yaptığı uyarılar da terör örgütünü durduramıyor.


Teröristler sadece 2022 yılında 26'sı kız 61 çocuğu kaçırdı. Çocuklarını arayan aileler, kaçırılan kızlardan 12'sinin izine Kandil'de ulaştı. Kız çocuklarının Kandil'deki terör inlerinde tutulduğu öğrenildi. 14 kız çocuğunun akıbeti halen bilinmiyor.


Örgütün kaçırdığı erkek çocuklarından gelen haber de aileleri yıktı. Çocukların tünel ve hendek kazmak için Suriye'deki cephe hatlarında en ön safta kullanıldığı öğrenildi.


Terör örgütünün elinde en az 210 çocuğun bulunduğu belirtiliyor.


Çocuklarını geri almak isteyen aileler, teröristler tarafından tehdit edilerek susturuluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”