PEKYATIRMACI'DAN CUMA BULUŞMALARI

 PEKYATIRMACI'DAN CUMA BULUŞMALARI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor.
İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Ferhuniye Mahallesi oldu. Başkan Ahmet Pekyatırmacı,Hacı Kemal Onsun Camiinde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan
Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.
Selçuklu da Cuma Buluşmaları ile birlik ve beraberlik ruhunun en üst seviyeye çıktığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, Tüm belediye ekibimizle birlikte Cuma Gününün bereketini her hafta farklı bir mahallede hemşerilerimizle yaşıyoruz. Milletimizin öncelikleri arasında bulunan birlik ve beraberliğimizin ilelebet devam edeceğine inanıyoruz. Her ne kadar birlik ve beraberliğimizin üzerine akla hayale gelmedik oyunlar oynansa da biz Allah'ın yardımı ve milletimizin dualarıyla bu oyunları bozmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu buluşmalar vesilesi ile hizmetlerimizin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit
edilmesine ve sorunların çözümüne katkı sağlıyoruz " dedi.
"Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum”
Başkan Pekyatırmacı sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bizler çalışmalarımızla vatanımıza, milletimize hizmet ederken Mehmetçiğimiz de bulundukları bölgede harekatlarla ve mücadelesiyle bizlere bu imkanları sağlıyor. Dün yurt dışı ve yurt içinde görevleri başındayken şehit olan 5 Mehmetçiğimiz sebebiyle derin üzüntü duyduk. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.” dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”