MHP KONYA İL BAŞKANI KARAARSLAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

 MHP KONYA İL BAŞKANI KARAARSLAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Sayın Remzi KARAARSLAN’ın yaptığı basın açıklamasında .Bilindiği üzere Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu haftaki TBMM MHP Olağan Grup Toplantısı konuşmasında Sakarya Meydan Muharebesinde Fevzi Paşanın stratejisini “Adım Adım Savunma yaparak başarıya ulaşılacağız” diyerek açıkladığını ifade etmişti.
Bugün de planlayıp tatbik ve temin ettiğimiz "adım adım 2023 stratejisiyle” Cumhuriyet'in 100'üncü yılına giden sürecin dört başı mamur hazırlıkları yapılmaktadır.” demiştir.

Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi MHP "adım adım 2023 stratejisiyle” tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya'mızın 31 ilçesinde de "Adım Adım 2023; Komşum Nasılsın? temalı ev buluşma toplantıları ve "Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı esnaf ziyaretlerimizde devam etmektedir.




Her daim söylediğim gibi MHP ilimizde çalmadık bir tek kapı bırakmayacak tüm hemşerilerimize gidip zilletin kirli planlarını ifşa etmeye devam ederek, Cumhuriyetimizin 100.yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin Ülkemiz ve Milletimiz açısından taşıdığı önemi anlatıyoruz.





Daha Cumhurbaşkanı adaylarını belirleme konusunda bile anlaşamayan çoklu masanın mensuplarının nasıl planlar yaptığı her geçen gün ortaya çıkmaktadır. Kimileri Türklüğe ve Türk Diline karşı planlar yaparken kimileri de Ay Yıldızlı Bayrağımıza olan rahatsızlıklarını göstermektedir.


Hemşerilerimize bunları anlatırken MHP'nin Milli Bekamızın, Ay Yıldızlı Bayrağımızın, Anayasamızın ve 100. Yılını kutlayacağımız Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı ve her daim koruyucusu olduğunu hatırlatıyor ve teveccühlerini kazanıyoruz.



"Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı esnaf ziyaretleri kapsamında çarşamba günü MHP MYK Üyemiz, İl Başkan Yardımcılarımız ve Merkez İlçe Başkanlarımızla birlikte Marangozlar Sanayi Esnaflarımızı ziyaret ederek Esnaflarımızla Devlet Dolu Sohbetler ettik. Ziyaretlerimizde görüyoruz zilletin fitnelerine, iftiralarına karşı Konyalı Hemşerilerimiz Cumhur İttifakı ve MHP tarafında safını tutmaktadır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”