MERAM’IN İKİ KOOPERATİFİNDE KURA HEYECANI YAŞANDI

 MERAM’IN İKİ KOOPERATİFİNDE KURA HEYECANI YAŞANDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne ve Uluırmak Kooperatifleri’nin genel kurulları gerçekleştirildi. Kurullarda Aksinne Kooperatifi’nde kat kuralarının, Uluırmak’ta ise yeni tamamlanan blokta hak sahiplerini belirleyecek kuraların heyecanı yaşandı.

Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne ve Uluırmak Kooperatifleri de gerçekleştirilen genel kurullar kura heyecanlarına sahne oldu. Aksinne Kooperatifi'nde daha önce hak kazanan 70 üye için kat kuraları, Uluırmak Kooperatifi'nde ise yeni tamamlanan 47 dairenin hak sahiplerini belirleyecek kuranın heyecanı yaşandı.  

"ÜYELERİN HER KURUŞUNUN HESABINI VERMEK BİZİM VİCDANİ SORUMLULUĞUMUZDUR”
 
Aksinne Kooperatif Başkanı Ahmet Şenyiğit ve Uluırmak Kooperatif Başkanı Yusuf Yöreli genel kurul öncesinde üyeler ve arsa sahiplerine bugüne kadar ilerleyen süreç ve bundan sonra gerçekleştirilecekler noktasında bilgi verdiler. Aksinne Kooperatifi'nde D ve E blokların daha önce üyelere teslim edildiğini hatırlatan Ahmet Şenyiğit bu genel kurulla birlikte C bloğun da teslim sürecinin başladığına dikkat çekti. Bu teslim ile birlikte birinci adada bulunan üç bloğun tesliminin gerçekleştirilmiş olacağına vurgu yapan Şenyiğit, "Tüm süreci baştan sona şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Verdiğiniz her kuruşun nereye ve nasıl harcandığını ortaya koyacak bir yönetim bizim vicdani sorumluluğumuzdur” diye konuştu. Ahmet Şenyiğit'in konuşmasının ardından Aksinne Kooperatifi'nde daha önceden hak sahibi olan üyelerin dairelerinin belirlendiği kat kuralarına geçildi

ULUIRMAK EVLERİ'NDE  47 DAİRENİN DAHA HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU
  
Uluırmak Kooperatif Başkanı Yusuf Yöreli de genel kurul öncesinde üyelere ve arsa sahiplerine inşaat sürecinde gelinen nokta ve bundan sonra yapılacaklar hakkında bilgi verdi. Koopetatifin 1646 daireden oluştuğunu ve bunlardan 803'ünün arsa sahibi 843'ünün de üyelere ait olduğunu söyleyen Yöreli, çekilecek kuralarla biten yeni blokta hak sahiplerinin belirleneceğini belirtti. Bu kuralardan sonra 2022 yılından sonrası için 1178 dairenin kalacağını ifade eden Yöreli, "Ortaya konan özverili gayretler sayesinde inşaatlarımız birer birer tamamlanarak arsa ve hak sahiplerine teslim edilmektedir. Sektörün içinde bulunduğu durum düşünüldüğünde gelinen nokta önemli bir başarıdır. Bu başarıyı tüm üyelerimizle birlikte yakaladık” diye konuştu. Yusuf Yöreli'nin konuşmasının ardından genel kurula geçildi. Kurulun ardından Uluırmak Kooperatifi'nde tamamlanan  47 dairenin kurası çekildi.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”