‘MERAM’DA KIŞ’ FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

 ‘MERAM’DA KIŞ’ FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram’da Kış Fotoğraf Yarışması ödül töreni Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, fotoğraf yarışmalarının ilçenin tanıtımı için önemli organizasyonlardan olduğunu belirterek ilgi gösteren ve emek veren tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan ‘Meram'da Kış' fotoğraf yarışması ödül töreni ve sergi fotoğrafseverleri buluşturdu. Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD) Başkanı Erkan Mumcu, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, Meram Muhtarları, ödül alan fotoğrafçılar ve fotoğraf sanatçıları katıldı.
 



KONFAD BAŞKANI MUMCU; "DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN KAVUŞ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 
Konuşmasına başta fotoğraf ve fotoğraf sanatçıları olmak üzere tüm sanat dallarına verdiği destekten dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve ekibine teşekkür ederek başlayan Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD) Başkanı Erkan Mumcu, "Bu destekler ve etkili organizasyonlar sayesinde Meram'da her kesimden insan sanatla artık içiçe. İçinde bulunduğumuz Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi de bu desteklerin bir abidesi niteliğinde. Tantavi'de gerçekleştirilen fotoğraf sergileri ve etkinlikleri ile Meram Belediyesi'nin fotoğraf sanatına karşı gösterdiği yakın ilgi Meram ve Tantavi fotoğrafseverler için bir yuva haline geldi. Bu güzel çalışmaların bundan sonra da devam etmesi en büyük temennimiz” diye konuştu.



BAŞKAN KAVUŞ; "FOTOĞRAF GİBİ GÜÇLÜ BİR SANATI MERAM'IN TANITIMI İÇİN KULLANIYORUZ”
 
Gerek sanatsal gerekse belge niteliğinde olan fotoğrafçılığın günümüzdeki rolünden bahsederek konuşmasına başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bazen binlerce sayfada anlatılacak bir şeyi bazen  tek bir fotoğraf karesinin anlattığına vurgu yaptı. Böylesi güçlü bir sanatı Meram'ın anlatımı ve tanıtımı için kullanmak amacıyla bu yarışmaları organize ettiklerinin altını çizen Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; "4 mevsimi de birbirinden güzel Meram sanatçılara hem ilham hem de sanatlarını ortaya koyabilmeleri için imkan veriyor. ‘Meram'da Kış' Fotoğraf Yarışmasına katılan fotoğraf sanatçılarımız Meram'ın yeşilini, doğal ve tarihi güzelliklerini, her yönüyle güzel insanlarını fotoğraf karelerine sığdırarak bize bu güzel ilçeyi yeniden anlatmanın yanı sıra ilçemizin tanıtımına katkıda bulundular. Yarışmaya katılan fotoğrafları görünce yarışmanın amacına ulaştığını anlıyoruz. Derece alsın almasın yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Ellerinize, emeklerinize, yüreklerinize sağlık.”
Konuşmaların ardından yarışmada ilk üçe girenlere, mansiyon ve sergileme ödülü kazananlara ödülleri Başkan Mustafa Kavuş, KONFAD Başkanı Erkan Mumcu ve Meram Meclis üyeleri tarafından takdim edildi. Tören, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”