Meram Belediyesi "Türk Okçuluğu Kış Turnuvası" Düzenliyor

 Meram Belediyesi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediyesi, yeni nesillere okçuluğu sevdirebilmek ve teşvik etmek amacıyla "Türk Okçuluğu Kış Turnuvası" düzenliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5-6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvaya müracaatlar, 21-30 Kasım'da online olarak yapılacak.
Açıklamada ifadesine yer verilen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gelecek nesilleri bu spora yönelmeleri adına teşvik etmek için böyle bir organizasyona imza attıklarını belirtti.
Sporun pek çok halinin değerli ve önemli olduğunu vurgulayan Kavuş, şöyle devam etti:
"Bazı sporlar bizim için çok daha değerli ve önemlidir. Okçuluk gibi, güreş gibi, at binmek gibi. Okçuluk, insan bedeni ve ruhuna katkısının yanında bizim için tarihi bir misyonu üstlenmek anlamı taşıyor. Bunu yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak mecburiyetimiz var. Bu turnuvayı böylesi derin bir anlam çerçevesinde planladık. Pandemi sebebiyle mecburiyetten sınırlı sayıda yarışmacının katılmasını öngördük. Ama başvuru ne kadar çok olursa bizim de geleceğe dair umutlarımız o denli artacaktır. Bu sebeple tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bu turnuvaya katılmaya davet ediyorum."
Açıklamada turnuvayla ilgili şunlar kaydedildi:
"Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisinde gerçekleştirilecek 'Meram Belediyesi Türk Okçuluğu Kış Turnuvası' üç ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Turnuvada pandemiye karşı önlemler en ince ayrıntısına kadar alınıyor. Yarışmacı ve veliler tesise HES kodu ile girebilecek ancak yarışmanın olduğu bölüme yarışmacılardan başka kimse alınmayacak. Ayrıca maske, sosyal mesafe ve hijyen noktasında da tüm önlemler alınacak, çocukların ve gençlerin bu önlemlere uymaları adına gözetmenler üç gün boyunca kontrollerini sürdürecekler. Turnuva hakkında daha fazla bilgi edinmek ve diğer tüm detayları öğrenmek isteyenler www. meram.bel.tr ya da www.meramspor.com adreslerinden bilgi alabileceklerdir."
 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”