LÖSEV'E FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

 LÖSEV'E FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Lösev ve gönüllüleri tarafında Türkiye’nin dört bir yanında lösemili minikleri anlamak,kanser ile ilgili farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında her yer turuncuya boyanıyor.
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bilinçlendirme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hafta kapsamında tüm kurum ve kuruluşların, okulların, üniversitelerin destekleri ile hayata geçen etkinlikler ile lösemiye dikkat çekilmeye çalışılıyor. Sokaklar caddeler lösemili bir çocuğun neşeli bir fotoğrafı ve "LÖSEV İyi Ki Varsın” sloganı ile donatılırken büyük şehirlerde gece aydınlatılan birçok bina, geçit, köprü, gökdelen, anıt gibi yüzlerce nokta turuncu ışıklandırmalarıyla haftaya destek verecek. Okullarda ders zillerinin LÖSEV Marşı olarak çalacağı haftada LÖSEV ay boyunca okullarda farkındalık seminerleri düzenleyecek.  İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde açılan LSV Dükkân stantlarında anne el emeği ürünlerin satışı ile tedavi gören çocuklara destek sağlanacak.







LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Sosyal Hizmetler Biriminden Sorumlu Pelinsu Eke; "Merhabalar sosyal hizmetler yönetmeni olarak görevimi devam ettirmekteyim. Şu anda bizler çalışmamızı 2-8 Kasım lösemili çocuklar haftası kapsamında Konya'da gerçekleştirmekteyiz. Bizler Konya'da hem büyük bir aile kitlesine hem de gönüllü bir kitleye sahibiz. Burada coşkuyla lösemili çocuklar haftamızda kutlamayı hedeflemekteyiz. Buradaki amacımız kanserin iyileşebilir bir hastalık olduğunu kamuoyuna duyurabilmektir. Lösev'in görünürlüğünü artırabilmek hedefimiz bu kapsamda Konya halkının desteğidir. Bizler için çok önemli bu nedenle de hem farkındalık oluşturmak istiyoruz hem de sizlerin değerli desteğini beklemekteyiz. Kılıçarslan Meydanı'ndan başlayarak Kayalıpark'ta sonlanacak yürüyüşte minik bir şenliğimizde beraber etkinliğimizi sonlandıracağız. Fakat hafta boyunca tüm etkinliklerimiz devam edecek” dedi.







LÖSEV'DEN SOSYAL MEDYADA DESTEK ÇAĞRISI

Destek olmak isteyen herkes LÖSEV'in sosyal medya hesaplarını takibe alarak, # LÖSEViyikiVarsın #LösemiliÇocuklarHaftası etiketi ile hafta boyunca paylaşımlar yapabilir, etkinliklere katılarak lösemiye dikkat çekebilir ve bu mücadelede çocukların sesi olabilirler. Ayrıntılı bilgi için www.losev.org.tr den 0312 447 06 60 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.







HABER:Ali İsmail Taşcı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”