Konyaspor Maçının Ardından İsmail Kartal Açıklamada Bulundu

 Konyaspor Maçının Ardından İsmail Kartal Açıklamada Bulundu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

​ İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal: "Kazanmak için her şeyi denedik. Sadece son vuruşu yapamadık, bir gol bulamadık. Onun için üzgünüz"

Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Kazanmak için her şeyi denedik. Sadece son vuruşu yapamadık, bir gol bulamadık. Onun için üzgünüz." dedi. 

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın sonuna kadar planladıkları gibi oynadıklarını söyledi. 

Maçta oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu belirten Kartal, şunları kaydetti: 

"Oyun kontrolü, pas yüzdesi, şut, korner, ikili mücadele, hava toplarında, her şeyde üstündük. Sadece son vuruşu yapamadık, bir gol bulamadık. Eğer istediğimiz golü bulabilseydik bugün bu maçı farklı kazanabilirdik. Rakibimiz de çok sıkı bir savunma anlayışıyla, tamamen kapanarak, kontradan bir gol bularak maçı kazanma üzerine oyun kurgularını kurmuş. Bunun zaten maçtan önce böyle olacağını tahmin ediyorduk. Bir, iki pozisyon verdik. Bu kadar baskılı, oyun kontrolü elinizde oynamaya çalışırken illa ki böyle birkaç pozisyon verebilirsiniz. Bunu da maçtan önce öngörmüştük."

İsmail Kartal, sahaya 3 puan için çıktıklarını vurgulayarak, "Kazanmak için her şeyi denedik. Sadece son vuruşu yapamadık, bir gol bulamadık. Onun için üzgünüz. Sonuçta kaybetmedik, bir puan aldık. Rakibi de tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar da oyuncularım disiplinli oynadı. Önümüze bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”