Konyaspor Kongresi Öncesi Şok Karar

 Konyaspor Kongresi Öncesi Şok Karar

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Erkan Genç, bugün yapılacak olan Konyaspor kongresi öncesi adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Erkan Genç, bugün yapılacak olan Konyaspor kongresi öncesi adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Genç bu kararına ilişkin bir sayfalık bilgilendirme metni paylaştı. Seçimlerin adil olması yönünde endişelerini dile getirdi. Konyaspor'un sahipsiz olmadığını da vurgulana Genç'in açıklama metni şu şekilde:
"Konyaspor yönetimi, son yaptığı açıklama ile bir süredir devame ttirdiği tutumunun aksina, yeniden aday oldukalrını başkan Hilmi Kulluk'un ağzından kamuoyuna deklara etmiştir. Sayın Başkan Kulluk'un bu kararına saygı duymakla beraber, bu tavır ve üslup değişikşiğinin takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.

Sayın Başkan Hilmi Kulluk'un ağzından yapılan açıklamada, "Camiamızdan gelen yoğun talep ve şehrimizin kanaat önderleriyle yaptığımız durum değerlendirmesi sonucunda" ifadeleri ile yeniden aday olma kararı bildirilmiştir. Şehrimizin kanaat önderlerinin bizleri de oluğu gibi Konyaspor'un menfaatleri gereği başarılı olacağına inandıkları kişisel desteklemesi tabii ki şehrimiz açısından gurur verici bir durumdur. Ancak bu desteğin mevcut yönetim özellikle bir durum olmadığı, şehrimizin kanaat önderlerinin her ekibi desteklediği ve Konyaspor menfaatleri gereği hareket ettikleri de bilinmelidir.

Değerli Konyasporlular
Konyaspor'umuzun tartışmalı delege yapısının demokratik bir mücadeleye zemin olmayacağı herkes tarafından bilinmektedir. Yapılacak bir seçime hakkaniyet ölçülerinde sonuç alınmayacağı gayet açıktır. Kaldı ki bizler, 'genel kurula kısa süre kala kimsenin aday olmadığı bir Konyaspor' tablosundan rahatsız olmuş ve sorumluluk almış Konyasporlular olarak kimse ile bir mücadele içinde olma niyetinde değiliz. Mevcut şartlar altında adaylıktan çekildiğimizi ve bir seçim yarışı içinde olmayacağımızı ifade etmek istiyoruz. Bu saatten sonra yapılacak genel kuruldan tek beklentimiz, mevcut yönetimin göreve başladığı tarih ile bugün arasında, mali tabloda ki borçluluk seviyesinin neden ve nasıl bu durumlara geldiğini Sayın Başkanın ağzından öğrenmek olacaktır...

Şimdiden genel kurulda görevine devam edecek olan Sayın Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni görev süresince başarılar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de Konyaspor'a ve Konyaspor'un seçilmiş yönetimine destek vermeye devam edeceğiz.

Konyaspor sahipsiz değildir ve hiçbir zaman sahipsiz kalmayacaktır. Dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da, Konyaspor'umuz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız, gerektiğinde yine elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz" 



 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”