KONYASPOR 5 ATIK ŞİŞE GETİRENE ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ VERECEK!

 KONYASPOR 5 ATIK ŞİŞE GETİRENE ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ VERECEK!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Konya İl Müdürü Hülya Şevik, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ortak düzenlediği "Yeşil Tribün Projesi'ne'' ilişkin, "Katılım şu anda çok güzel. Sadece 1 gün oldu, bine yakın ambalaj topladık. Konyalı hemşerilerimize ilgileri için teşekkür ediyoruz." dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Konya İl Müdürü Hülya Şevik, Konyaspor Stadyumu önünde kurulan atık geri dönüşüm kutusu önünde, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaspor Kulübüyle ortaklaşa yürütülen "Yeşil Tribün Projesi" ile atıkların geri dönüşüme kazandırılması için farkındalık oluşturulmasının hedeflendiğini söyledi.
Bu hafta sonu oynanacak İttifak Konyaspor-Rizespor maçı öncesi başlattıkları çalışmanın zamanla tüm Türkiye geneline yayılmasının hedeflendiğini ifade eden Şevik, şunları kaydetti:
"Yeşil Tribün Projesi kapsamında burada ambalajlarımızı toplamaya başladık. 5 tane cam ya da plastik şişe getiren futbolseverlere bir makbuz veriyoruz. Bu makbuz karşılığında Pasolig'e giderek biletine yükletebiliyor. Atıklarımızın geri kazanılması, doğal kaynaklarımızın kaybolmaması ve israfın önlenmesi amacıyla bu proje başlatılmış oldu."
Şevik, katılımın oldukça yüksek olduğunu vurgulayarak, "Katılım şu anda çok güzel. Sadece 1 gün oldu, bine yakın ambalaj topladık. Konyalı hemşerilerimize ilgileri için teşekkür ediyoruz." dedi.
Yeni yılda geçilmesi planlanan depozitolu kullanım hakkında da bilgi veren Şevik, "Bakanlığımız 2022 ocak ayından itibaren yeni bir depozito uygulamasına başlayacak. İçilebilir ambalajlardan plastik, cam veya metalleri iade noktalarına getirenler depozito miktarı kadar para iadesi alabilecekler. Burada bu uygulamanın aslında küçük bir örneğini başlatmış bulunuyoruz. Futbolseverlerden bize destek olmalarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”