KONYA POLİSİ GÜN BİTMEDEN ÇALINTI ARAÇLARI BULDU

 KONYA POLİSİ GÜN BİTMEDEN ÇALINTI ARAÇLARI BULDU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da sokağa çıkma kısıtlamasında çalınan 3 araç polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu bulundu.

Pazar günü gecesi  sokağa çıkma yasağına rağmen Konya'da 3 otomobil çalınmış ve sahipleri tarafından polise şikayette bulunulmuştu. Konya Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsız Ekipleri derhal araştırmalara başladı. Büyük bir  titizlikle çalışmalarını yürüten ekipler aynı gün içerisinde  akşam olmadan 3 aracı da bulmayı başardı. Araçlarda ufak tefek eksik ve küçük  hasarlar olmasına rağmen araçlarının bulunması araç sahiplerini sevindirdi.
 Konuyla ilgili Konya Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür eden çalınan araç sahibi Adem Düzgün:  ‘Emniyet teşkilatımıza ve polisimize güveniyoruz hiç umudumuzu kaybetmedik. Sağ olsunlar  polisimiz akşam olmadan aracımızı bulup bize  teslim etti, ailecek çok mutluyuz' dedi.
Olayla ilgili Soruşturma devam ediyor.


 
Habere konu Olay şöyle olmuştu
Pazar günü gece saat 03:00 sularında Konya'nın  Meram ilçesi  Hadimi Mahallesi Sefir Sokak'ta bulunan park halindeki 42 NM 720 Plakalı ve beyaz renkli Tofaş Şahin marka otomobil çalındı.
Araç sahibi Adem Düzgün gece saatlerinde evinin önünde park halinde bulunan aracının sabah kalktığında yerinde olmadığını fark etti. Durumu hemen polise bildiren araç sahibi Düzgün şikayetçi oldu. Gece yarısı sokağa çıkma saati olmasına rağmen aracı çalan hırsızların dikkat çekmeden, uygulama ve kontrol noktalarına yakalanmamış olmasını da   ilginç olarak değerlendiren Düzgün, yıllardır binbir zorlukla çalışarak almış olduğu aracının emniyet güçlerince biran önce bulunup teslim edilmesini istedi. Ayrıca   vatandaşlarımızın da dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunarak, gören ve duyanların polise bildirmelerini rica ederim, dedi.


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”