LEYLA ŞAHİN USTA FİDAN DAĞITTI

 LEYLA ŞAHİN USTA FİDAN DAĞITTI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fidan dağıtımı programına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fidan dağıtımı programına katıldı.

Tarihi Eşrefoğlu Camisi önünde cuma namazı çıkışında gerçekleştirilen programda Usta'nın yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Adil Bayındır, fidanları vatandaşlara dağıttı. 

Bal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 Mart Dünya Ormancılık günü kapsamında Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Beyşehir, Seydişehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinde sedir, karaçam, ceviz ve zerdali türleri olmak üzere toplam 19 bin fidanın dağıtımının gerçekleştirilmekte olduğunu söyledi.

Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü hudutlarının yüzde 46'lık bölümünün ormanlarla kaplı olduğunu anımsatan Bal, "Bölgemizde orman varlığı yeterlidir ancak daha iyisi olsun, bereketli olsun, halkımızın da evlerinin önlerinde birer ağaçları daha olsun, diyerek bugün 19 bin fidanın dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Halkımız güle güle kullansın." diye konuştu. 

Ellerinde yeteri kadar fidan stoğu olduğunu belirten Bal, "Bu noktada elimizden gelen desteği vatandaşlarımıza vereceğiz. Yeter ki, onlar bu fidanları iyi değerlendirsin, diksin, sulasın ve onlara baksın. Çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte gelecek neslimize bu fidanları armağan edelim ve birlikte büyüsünler istiyoruz." ifadesini kullandı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”