Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı

 Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı
 
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı

Seyit Ali Büyük, mesajında dini ve milli bayramların, tüm olumsuzlukların geride bırakıldığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutulup saygı ve sevgi çerçevesinde hayata yeni bir dirilik katılan özel günler olduğunu belirtti.
 
 
 

Kurban Bayramı'nın da bu özel günlerden biri olduğunu anımsatan Büyük, "Kurban Bayramımız vesilesiyle yetim, kimsesiz, çocuk ve yaşlıların tebessümüne kapı aralayacak nice güzel davranışta bulunmayı, kalpleri karartan küskünlüklere son vermeyi ve hoşgörünün hayatımızın her aşamasında hakim olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyük, şunları kaydetti:

"Dünyanın farklı coğrafyalarında garip ve mahzun bir şekilde bayrama girecek kardeşlerimizin günlerini kutluyorum. Zulüm, işkence yahut tehdit altında yaşamak zorunda kalan ve hür bir vatanın hayaliyle asil ve aziz bir mücadele içerisinde olan kardeşlerimizin bir sonraki bayramlarını hür ve başı dik bir şekilde yaşamalarını diliyorum. Bizlerin sağlığı ve güvenliği için bu bayramı ailelerinden uzakta geçiren sağlık çalışanlarımız, askerlerimiz ve polislerimiz başta olmak üzere eğitim camiamızın her bir ferdinin, aziz milletimizin ve tüm alem-i İslam'ın Kurban Bayramını tebrik ediyor, esenlikler diliyorum."

 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”