KONYA'DAN MARMARİS'E İŞ MAKİNELERİDE YOLA ÇIKTI

 KONYA'DAN MARMARİS'E İŞ MAKİNELERİDE YOLA ÇIKTI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İş makinelerimiz ve personelimiz Manavgat'tan sonra Marmaris'teki yangınları söndürme çalışmalarına da destek olmak için yola çıktı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Marmaris'teki yangın bölgesine destek için iş makinelerini de yola çıkardı.



Türkiye'nin güneyinde devam eden orman yangınları başladığından ilk andan beri bölgeye tüm imkanlarıyla yardıma koşan Konya Büyükşehir Belediyesinin son olarak iş makinelerini yola çıkardığı bildirildi.



Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce de itfaiye araçlarını yangın bölgesinde ulaştıran Konya Büyükşehir Belediyesinin, son olarak ağır iş makinelerini Marmaris'e gönderdiği kaydedildi.



Açıklamada sözlerine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapılan yardımlara ilişkin, "İş makinelerimiz ve personelimiz Manavgat'tan sonra Marmaris'teki yangınları söndürme çalışmalarına da destek olmak için yola çıktı. Allah sahada varını yoğunu ortaya koyan bütün ekiplerimizin yardımcısı olsun. Ülke olarak bunun da üstesinden gelecek güce sahibiz." ifadelerini kullandı.



Açıklamanın devamında Başkan Altay, şunları kaydetti:

"Marmaris'te yoğun şekilde süren söndürme çalışmalarına destek olmak için daha önce itfaiye araçlarımızı göndermiştik. Şimdi de; ekskavatör, dozer, beko loder ve lowbetten oluşan 5 iş makinesi ve 8 personelimiz Marmaris'teki yangını söndürme çalışmalarına destek olmak için yola çıktı. Allah sahada varını yoğunu ortaya koyan bütün ekiplerimizin yardımcısı olsun. Ülke olarak bunun da üstesinden gelecek güce sahibiz."
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”