KONYA'DA TARLASINDA OBRUK OLUŞAN ÇİFTÇİ YAŞADIKLARINI ANLATTI

 KONYA'DA TARLASINDA OBRUK OLUŞAN ÇİFTÇİ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'nın Karapınar ilçesinde tarlasında hasat sırasında obruk oluşan çiftçi yaşadıklarını anlattı.
WHATSAPP GRUBUMUZA DAHİL OLARAK OLAYLARDAN DAHA ÇABUK HABERDAR OLABİLİRSİNİZ
Yaklaşık 40 gün önce gece saatlerinde Çingir Yaylası'ndaki tarlasında hasat yapan Fikret Balkan, söküm makinesinin yan yatmaya başladığını farketti.



Balkan, kullandığı söküm makinesindan inip baktığında aracın altında bir obruk oluştuğunu gördü, durumu AFAD ile belediyeye bildirdi. Ekiplerin yardımıyla pancar söküm makinesi obruktan çıkarıldı.
 


Balkan, gazetecilere, iki ay önce arazilerindeki pancar hasadı sırasında başlarına talihsiz bir olay geldiğini söyledi.



Hasat sırasında bir anda pancar söküm makinesinin sağa doğru yattığını aktaran Balkan, şöyle konuştu:
 
"Aşağıya inip baktığımızda herhangi bir olay göremedik, tekrar makineden uzaklaşıp yanına geldiğimizde makinanın altında büyük bir çukur oluştuğunu gözlemledik. Tabi bu durum daha önce hiç başımıza gelmediği için korktuk. Daha sonra AFAD ve belediyeyi bilgilendirdik. Ekipler gelene kadar zor anlar yaşadık."
 


Balkan, geçim kaynakları pancar söküm makinesini kaybetmek istemediklerini anlattı.



Ekiplerin yardımıyla pancar söküm makinesini çukurdan çıkarmayı başardıklarını aktaran Balkan, "ilçemizde böyle olaylar sık sık olduğu için biz daha büyük bir obruk bekliyorduk.



Allah'tan küçük bir şeyle karşılaştık. Obruk, aniden oluşan bir olay olduğu için tedbir alınabilecek durumda yok. Ancak biz bölgede obruk olaylarına alışmış durumdayız. Sık sık görülüyor." diye konuştu.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”