KONYA'DA GELENEKSEL BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

 KONYA'DA GELENEKSEL BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Bisiklet Festivali'nde bisiklet severler, Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirecek.
 

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Bisiklet Festivali'nde bisiklet severler, Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre pedal çevirecek.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği, Beyşehir Bisiklet Topluluğu tarafından, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ana sponsorluğunda gerçekleştirilen iki gün süreli festival, bisikletçilerin festival alanından hareketi ile başladı.

Festivalin ilk gününde Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka, Çeltek, Armutlu, Gedikli güzergahında pedal çevirecek bisikletseverler, geceyi ise Kızıl Kilise kamp alanında çadırlarda konaklayarak geçirecek.

Pazar günü turun devamında, katılımcılar, kamp alanından hareket ederek Gölyaka, Gölkonak, Yenişarbademli, Kurucuova, Yeşildağ, Karaburun plajının ardından ilçe merkezine kadar pedal çevirerek etkinliği sonlandıracak.

Gölyaka Mındıras bölgesinde düzenlenecek fidan dikimi etkinliğine de katılacak bisikletseverlere katılım belgeleri, festival alanında düzenlenecek törende verilecek.

Beyşehir Kültür ve Turizm, Doğa Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, festivalde bu yıl 21 ilden 160 sporcunun yer aldığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”