KONYA'DA 14 TON 733 KİLOGRAM SAHTE TOZ DETERJAN ELE GEÇİRİLDİ

 KONYA'DA 14 TON 733 KİLOGRAM SAHTE TOZ DETERJAN ELE GEÇİRİLDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da 14 ton 733 kilogram sahte üretim toz deterjan, 826 litre sıvı deterjan ve şampuan ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesi'ndeki bir iş yerinde üretilen sahte deterjanların piyasaya sürülmek üzere olduğu bilgisine ulaştı.
 

Polis, iş yerine gerçekleştirdiği operasyonda bir şüpheliyi gözaltına aldı.
 

İş yerinde yapılan aramalarda çeşitli markalara ait 7 bin 58 kilogram sahte üretim toz deterjan, 826 litre sıvı deterjan, şampuan ve bunların üretiminde ve paketlenmesinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.
 

Yine merkez Meram ilçesi Çomaklı Mahallesi Yeni Meram Sanayi'deki bir depoya operasyon düzenlendi. Yapılan bu operasyonda da satışa hazır halde 809 parça halinde 7 bin 675 kilogram toz deterjan ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.
 

Polis, Karatay ve Meram ilçelerinde yaptığı operasyonlarda toplam 14 ton 733 kilogram sahte üretim toz deterjan, 826 litre sıvı deterjan ve şampuan ele geçirdi.
 

Operasyonlarda gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”