Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu gökyüzünde buluşturmak için "Uçurtma Şenliği” düzenliyor. Derneğin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, tüm Konya halkı 23 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de Selçuklu Seyir Tepesi'ne davet edildi.
Şenlik katılımcıları, renk renk uçurtmalarını alıp getirdikleri alanda gökyüzünü renklendirecek. Organizasyon boyunca çocuklar ve aileleri için sürpriz hediyeler dağıtılırken, gelen herkese lezzetli ikramlar da sunulacak. AGD Konya Şubesi yetkilileri, "Uçurtmanı al gel, gökyüzünde dans ettir!” sloganıyla duyurulan etkinliğe katılımın ücretsiz olduğunu vurguladı.
Etkinlik Detayları:
Tarih ve Saat: 23 Nisan Çarşamba, 11.00
Yer: Selçuklu Seyir Tepesi
Program: Uçurtma uçurma, sürpriz hediyeler, ikramlar ve sürpriz etkinlikler
AGD Konya Şubesi Başkanı, "23 Nisan'ı çocuklarımızla birlikte neşeyle kutlayacağımız bu şenlik, hem bayram coşkusunu pekiştirecek hem de Konya'nın en güzel seyir noktalarından birinde unutulmaz anlar yaşatacak” dedi. Aileleri, gençleri ve çocukları, bayram heyecanına ortak olmak için Selçuklu Seyir Tepesi'ne beklediklerini belirtti.
Bu yıl 23 Nisan'ı farklı ve renkli bir etkinlikle taçlandırmak isteyenler, uçurtmalarını hazırlayıp sabah saatlerinde Selçuklu'nun serin rüzgârıyla buluşmaya davetli!