Özgür Özel: ’’Kayseri ve Konya’da bir tane alkollü mekan yok’’

 Özgür Özel: ’’Kayseri ve Konya’da bir tane alkollü mekan yok’’

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yerel seçime günler kala Özgür Özel katıldığı canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, Halk TV'de katıldığı canlı yayında AK Parti'nin yönettiği şehirlerde içkili mekan olmadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarında: 

"Alkol ruhsatı vermiyorlar"

"Gidin bakın AK Parti'nin 20 yıldır yönettiği belediyeler neyle övünüyor?" diyerek sözlerine başlayan Özel, şu ifadeleri kullandı;

Bir tane alkol ruhsatı vermiyorlar. Hadi alın yanınıza bir tane misafirinizi yabancı iki tane turist gitsin Kayseri'de bir balık restoranında bir bardak beyaz şarap istesin bakalım.

"Şehrin hiçbir yerinde alkol yok..."

Bir tane Kayseri'de, Konya'da AK Parti'nin uzun süredir yönettiği yerlerde oteller dışında bir tane içkili mekan yok. Eğer eskiden Turizm Bakanlığı'ndan ruhsat aldıysa otelde var. Onu da zemin kata izin vermiyorlar. En üst kata veriyorlar.

Şehrin hiçbir yerinde alkol yok. Böyle bir şey. Ondan bana inanın başarabiliriz. Neyi başarabiliriz? İzmir'i kendinize benzetebilirsiniz. Başaramazsınız.'' İfadelerine yer verdi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • MK
    M.emin koç
    32 gün önce

    Rakı graziano heykelden başka icraatınìz olmaz

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
  • MK
    Mustafa koruyucu
    30 gün önce

    Özgür gel seni goturuyum ben yoksa gece tekeli var buluruz yani sıkıntı etme sen

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”