Araç sahipleri sevinecek! Konya’nın bu ilçesine şarj istasyonu geliyor!

 Araç sahipleri sevinecek! Konya’nın bu ilçesine şarj istasyonu geliyor!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu hemşehrilerine müjdeyi verdi. Doğanhisar ilçesine elektrikli araç şarj istasyonları kuruluyor.


Başkan Ali Öztoklu'dan Doğanhisar'a Elektrikli Araç Şarj İstasyonu müjdesini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Ali Öztoklu:

''Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu'nun liderliğinde ilçemize önemli bir yenilik daha kazandırılıyor. Başkan Öztoklu'nun girişimleriyle, Monokon Türkiye Şarj İstasyonları Yöneticisi Veli Çağlar ile yapılan anlaşma doğrultusunda, ilçemizde elektrikli araç şarj istasyonları kuruluyor. Bu kapsamda, Belediye Başkanlık binasının arkasında bulunan park girişine 1 adet 120 KW gücünde hızlı şarj istasyonu ve Gölcük mesire alanına 1 adet 22 KW gücünde şarj istasyonu kurulacak.

Başkan Öztoklu, elektrikli araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak bu projeyi hayata geçirirken, aynı zamanda belediyeye gelir getirecek bir anlaşma yaptıklarını vurguladı. "İlçemizi daha yaşanabilir ve çevre dostu bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Öztoklu, şarj istasyonlarının 15 gün içerisinde faaliyete geçeceğini belirtti'' ifadelerine yer verdi. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”