KASIM ÇAKIR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

 KASIM ÇAKIR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

1966 yılında doğdu. İlk, orta, lise eğitimini Konya il merkezinde yaptı. Lise eğitiminden sonra, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. Konya’da serbest eczacılığa başladı. Halen Konya il merkezinde eczacılık yapmaktadır.
Yüksek lisans eğitimini, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yaptı.
Üçüncü üniversite eğitimini, Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümünde yaptı. Bu bölümde yaptığı eğitimle on bin yıllık insanlık tarihini, iki bin yıllık Türk Tarihi'ni, Avrupa Tarihi'ni, Rusya Tarihi'ni, İslam Tarihi'ni, Selçuklu ve Osmanlı Tarihi'ni okuma ve öğrenme fırsatı buldu.


2002 yılından beri siyasetle ilgilenmektedir. Altı yıl Selçuklu ilçesi Devri Cedid Mahalle başkanlığı yaptı. Siyaset Akademisi eğitim programına katıldı. 2011 yılında 24. Dönem Milletvekili aday adayı oldu. 2014-2019 yıllarında Selçuklu Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği, Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonlarında görev yaptı.

 
5. Bölge Konya Eczacılar Odası üyesidir. Konya Eczacılar Odası'nda, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu, Basın Yayın Halkla İlişkiler, İlaç Dışı Ürünler Komisyonu ve Meslek İçi Eğitim Komisyonlarında görev yaptı. Meslek içi ve dışı yüzlerce eğitim programlarına katıldı ve sertifika aldı. 

 
TYB Konya Şubesi üyesidir. 2013 yılından beri yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır. Yüzlerce makalesi yayınlandı.

İlk kitabı olan ‘Ey Oğul!' (Nesilden Nesile Öğüt) ve 2. Kitabı, ‘Milletin Adamı Recep Tayyip ERDOĞAN' 2017 yılında Çimke Yayınevi'nden çıktı. Başbakan Binali YILDIRIM'ın hayatını, hizmetlerini anlatan ‘Binali Feda Olsun' ve Son Başbakan' adlı iki kitabı 2018 yılında yayınlandı. 2023'de ‘İnsanı Okumak ve Tanımak', ‘Dünya Beşten Büyük', Yeni Dünya Düzeni Ve Ortadoğu, adlı kitapları yayınlandı. Henüz yayınlanmamış, Gönül Dağı, Bu devran, Türk Siyaset Tarihinde Darbeler, Memleket Meseleleri, Mapushane, Makalelerim, Evlilik Oyunu' adlı çalışmaları devam etmektedir

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”