KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

 KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi olan Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Hasan Kılca; “Ramazan-ı Şerif’in gönüllerimize huzur, iftar sofralarımıza bereket ve kulluğumuza güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam âleminin Ramazan ayını tebrik etti.
Ramazan'a kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Gelişiyle nice manevî güzelliklerin yaşandığı, Müslümanlar olarak arınma ve yenilenme bilincimizin tazelendiği Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi bu mübarek ayın toplum olarak dayanışma ve yardımlaşma duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bizleri bu yıl da Ramazan iklimine ulaştıran Yüce Rabbimize hamd ediyorum. Ramazan ayının kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirerek, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve dünya üzerindeki tüm zulümlerin son bulmasına, yeryüzünün selametine, insanlığın huzuru ve iyiliğine vesile olmasını Allah'tan diliyorum.
Bu vesileyle; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) buyurduğu gibi ‘Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş' olan Ramazan-ı Şerif'in gönüllerimize huzur, iftar sofralarımıza bereket ve kulluğumuza güzellikler getirmesini bir kez daha temenni ediyor; Konyalı hemşehrilerim başta olmak üzere bütün İslam âleminin birlik beraberliğine ve yeryüzünde iyiliğin hâkim kılınmasını diliyorum.”
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”