İsveç'teki gurbetçilerden memleketleri Kulu'ya kurban bağışı

 İsveç'teki gurbetçilerden memleketleri Kulu'ya  kurban bağışı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

 
İsveç'teki gurbetçilerden memleketleri Kulu'ya 195 kurban bağışı yaptı.

İsveç'te ki gurbetçiler, memleketleri Konya'nın Kulu ilçesine, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için 195 küçükbaş hayvan bağışladı.

İsveç'te faaliyet gösteren Avrupalı Kululular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kulu İsveç Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, gurbetçilerin yardımlarını ulaştırıyor.

İsveç ile Kulu arasında yardım köprüsü görevini üstlenen iki dernek, bu bayramda da İsveç'te ki gurbetçilerin yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Kulu İsveç Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Tayyar Ünlü, konuyla ilgili açıklamasında, böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu belirtti.

Ünlü, açıklamasında şunlara da yer etti:

"Biz de seve seve 2020 yılında faaliyetlerimize başladık. İsveç'teki vatandaşlarımız sağ olsun yardımlarını aktarıyorlar. Biz de buradaki ihtiyaç sahipleri ailelere dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin esas kaynağı İsveçli gurbetçilerimiz. Sağ olsunlar onlar varsa biz de burada varız. Bir bütünün parçalarıyız. İlgileri ve alakaları çok iyi. Dernek olarak öğrencilere kıyafet desteği, ev yapanlara malzeme, gıda kolileri gibi yardımlar da gerçekleştiriyoruz. Bu bayramda 195 kurbanlığımız var, kesip ailelere teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ünlü, bağış yapan hayırseverlere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”