HASAN ANGI,CUMHURBAŞKANI’NIN KONYA ZİYARETİNE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

 HASAN ANGI,CUMHURBAŞKANI’NIN KONYA ZİYARETİNE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde Konya’nın hayali olan 80-100 yıllık projelerin hayata geçtiğini belirterek, tüm Konyalıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım Cumartesi günü gerçekleştireceği Konya mitingine davet etti.
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya ziyaretine ilişkin bilgiler vermek üzere basın toplantısı düzenledi. İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Hasan Angı, Düzce'de yaşanan deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti. "Sabaha doğru Düzce'de yaşanan deprem dolasıyla tüm kardeşlerimize geçmiş olsun diliyorum. Rabbim vatanımızı, milletimizi ve tüm insanlığı her türlü görünür görünmez musibetlerden muhafaza eylesin. İnsanlar uykusundayken eski depremlerde yaşananlardan ötürü tedirgin oldular. Yaralı kardeşlerimize de Rabbimden acil şifa niyaz ediyorum. Zaman zaman bu tür yaşanan olaylar bir uyarı olarak alınabilecek tedbirlerin alınması konusunda ve hız kazanmasına vesile olmasını temenni ediyorum”dedi.



"TOPLU AÇILIŞ YAPILACAK”
Cumartesi günü öğleden sonra Konya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Mevlana Meydanında karşılayacaklarını ifade eden Başkan Angı; "Bugüne kadar yatırım programları çerçevesinde yürümüş, bitip hizmete hazır hale gelmiş pek çok kamu hizmeti toplu açılışa dahil olmuş olacak. Önemli ulaşım, sulama projelerimiz var. Enerji başlığında açılış yapacağımız projeler var. Yerel yönetimlerin hazır ettiği tesislerin açılışı var. Her alanla ilgili sağlıktan ulaşıma, enerjiden tarıma kadar yapılmış, bitirilmiş olan hizmetlerin resmi açılışları gerçekleşecek. Özel sektör tesislerinin de açılışı bu paketin içerisinde yer alacak” ifadelerini kullandı.



"EĞİSTE VİYADÜĞÜ BİTİRİLDİ, HİZMETE SUNULACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2002'den beri Konya'ya her gelişi şehirde bir heyecan oluşturduğunu ifade eden Hasan Angı; "Birtakım gündemde olan işlerin masaya yatırılması, verilen talimatların sahada görülmesi, bitirilen tesislerin hizmete sunulması şehrimiz adına önemli. Geçmişe baktığımız zaman bir proje belki 5-6 hükümeti eskitir ama bir türlü bitirilemezdi. Çok büyük devasa projeler de değildi. Dev yatırımlar zaten 30-40 yılı alan işler halinde yürürdü. Konya'da, bizden önceki siyaset döneminde de 1 tane devlet üniversitesi vardı. Ama bugün bakıyoruz 3 tane devlet üniversitesi, 2 tane de vakıf üniversitesiyle 5 tane üniversitesi olan bir şehir olarak eğitim hayatında ciddi bir yer aldık. Hastaneler başlı başına bir problemdi. Bir kısmının temeli dahi atılamamış 4 tane hastane projesi hamdolsun 2002 sonrası süreçte hızlandırılıp tamamlandı, hizmete açıldı.



Ulaşım açısından şehrin maalesef bölünmüş yol miktarı çok azken rahatlamış, bölünmüş, standardı yükseltilmiş 7 tane aks tamamlandı. Eğiste Viyadüğü Türkiye'nin en yüksek ayaklı köprüsü olarak gündemdeydi, bitirildi.



Onun da hizmete sunulması gerçekleşecek. En öncelikli hızlı trene ulaşan bir şehir olmanın konforunu şu anda yaşıyoruz. Fiyatlara bakıyoruz, otobüsten ucuz. Uçak fiyatlarına yakın tarifesi ulaşan bir hizmetken bugün karayollarındaki otobüslerin neredeyse yarı fiyatıyla yolcu taşıyan, konforlu, güvenli bir yolculuk; şehrimize kazandırılmış büyük bir yatırım.



Baktığımızda genel başkanımızın, gerek başbakanlığı, gerekse cumhurbaşkanlığı döneminde Konya'nın yılların hayali olan 80-100 yıllık projeler hayata geçti. Yeni ihtiyaçların da hızla planlanıp hayata geçmesine zemin oluşmuş oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.


Cumartesi günü saat 14.00 civarında meydanda buluşmanın gerçekleşeceğini aktaran Angı; "Canlı bağlantılarla hizmete girecek tesisl…






HABER:Ali İsmail Taşcı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”