YUNAK'TA KÖY OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SES YARIŞMASI

 YUNAK'TA KÖY OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SES YARIŞMASI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yunak ilçesine bağlı Saray Mahallesi Saray İlk/Ortaokulu "O Ses Türkiye" yarışmasını andıran "O Ses Saray" ses yarışması gerçekleştirildi.

Yarışmaya 3 aylık bir süreçte hazırlanan öğrenciler, seslendirdikleri şarkı ve türkülerle hünerlerini sergiledi.

Saray İlk/Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ses yarışmasına, 30 öğrenci katıldı. Elemeler sonunda finale kalan 11 yarışmacı, birincilik için yarıştı.

İlçe protokol üyelerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmaya katılan öğrenciler hem jüri üyelerine hem de dinleyicilere seslerini beğendirmek için büyük gayret sarf etti.

Öğrencilerin performansı karşısında seçim yapmakta oldukça zorlanan jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu, Zehra Kuru ve Melike Akgöz ikilisinin düeti birinci, Beren Güler ve Ceren Güler düeti ikinci, Sultan Yapıcı üçüncü oldu.

Yarışmanın ödül töreninde konuşan Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, yarışmaya emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür aktivitelerin eğitimin bir parçası olduğunu söyledi.

Programa Kaymakam Akbulut'un yanı sıra Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daire ve kurum amirleri ile davetliler katıldı.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”