YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN, KONYA'DA KONUŞTU:

 YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN, KONYA'DA KONUŞTU:

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da konuştu:
 
- "Milli Görüş, kimseyi ötekileştirmemek, dışlamamak ve herkesi kucaklamak demektir. Milli Görüş, siyaseti ticaret olarak yapmak değil, siyaseti ibadet olarak yapmak demektir"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş'ün kimseyi ötekileştirmemek, dışlamamak ve herkesi kucaklamak demek olduğunu belirterek, "Milli Görüş, siyaseti ticaret olarak yapmak değil, siyaseti ibadet olarak yapmak demektir." ifadesini kullandı.



Erbakan, parti çalışmaları kapsamında geldiği Konya'nın Akşehir ilçesinde Nasreddin Hoca Türbesi'ni ziyaret etti.

İlçe merkezinde İplikçi Camisi'ne giden Erbakan, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Erbakan, tarihi Arasta Çarşısı esnafını da ziyaret ederek partisinin Akşehir ilçe başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.



Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Milli Görüş meşalesinin, 1969'da merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın Konya'dan bağımsız milletvekili seçilmesiyle yandığını söyledi.

- "Milli Görüş, kimseyi ötekileştirmemek demektir"

Milli Görüş'ün önce maneviyat ve ahlak demek olduğunu ifade eden Erbakan, şunları kaydetti:
"Milli Görüş, bedel ödemek pahasına da olsa hakkın yanında saf tutmak demektir. Millet, ülke ve İslam alemi için bedel ödemeyi, fedakarlık yapmayı gözünü kırpmadan göze almak demektir. Milli Görüş, kimseyi ötekileştirmemek, dışlamamak ve herkesi kucaklamak demektir. Milli Görüş, siyaseti ticaret olarak yapmak değil, siyaseti ibadet olarak yapmak demektir. Milli Görüş, Konya'da ilk çıktığı gün ne dediyse 50 sene sonra aynı şeyleri söylemek, açılarından, istikametinden bir derece ödün vermemek demektir.



Başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar olmak üzere sokaktaki vatandaş, Erbakan Hocamıza dua ediyor, neden? Çünkü 1974'te Kıbrıs Barış Harekatı'nın emrini verdi, burada akan kadın ve çocuk kanı durmuş oldu. O günden beri Kıbrıs Türkü'nün burnu dahi kanamıyor."

Konuşmaların ardından Erbakan, katılımcılarla partisinin ilçe başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.

 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”