Türkiye üçüncüsü U18 Futbol Takımından Başkan Pekyatırmacı'ya ziyaret

  Türkiye üçüncüsü U18 Futbol Takımından Başkan Pekyatırmacı'ya ziyaret

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

U18 Türkiye Futbol Şampiyonasında üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti
11-12 Haziran tarihlerinde Bolu'da oynanan U18 Türkiye Futbol Şampiyonası dörtlü final müsabakalarında, şehrimizi başarıyla temsil ederek Türkiye üçüncüsü olan Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı ziyaret ederek üçüncülük kupasını takdim etti.


Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarette, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Selçuklu Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammed Eken, Cem Hayırlıoğlu ve Mehmet Ali Kolay da hazır bulundu.




Kulüp Başkanı Tezcan,"Önümüzdeki yılın şampiyonluk sözünü veriyorum”  


Uzun yollardan geçilerek, zorlu mücadelelerin ardından bu başarıyı elde ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan," Gönül isterdi ki şampiyon olalım ama inşallah bunda da bir hayır vardır. Bu bizim için büyük bir tecrübe oldu. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Bize her konuda destek veren ASKF Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsun yönetimdeki arkadaşlar turnuvalarda bizim hep yanımızda oldular, bize destek verdiler.  Tabi ki en büyük teşekkürü de belediye başkanımıza veriyorum. O bizim yolumuzu açmasa, o bize destek vermese bu başarıyı elde edemezdik. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl için şampiyonluk sözünü şimdiden veriyorum başkanım” diye konuştu.  


ASKF Başkanı Ay, "Konya'mıza büyük bir sevinç yaşattınız”


Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Remzi Ay " Benim gözümde Türkiye Şampiyonu olan Selçuklu Belediyedir. Buraya kadar gol yemeden gelen bir takım bana göre Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ama her maç bir tecrübedir. İnsan bazen kilitlenir, hiçbir şey yapamaz, elinden bir şey gelmez. O dakikaları ben futbol oynadığım için çok iyi biliyorum. Onun için üzülecek hiçbir şey yok. Değerli arkadaşlar 1973/74 yılında Konya'da Demirspor Şampiyon olmuş. Gençlerde, 18/19 yaşlarda. Yıl kaç arkadaşlar. 2022. Selçuklu Belediyesi Türkiye'de ilk 3'ün içerisinde. Bu başarıdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Selçuklu Belediye Başkanımız bu gençlere büyük yatırımlar yaptı. Spor okullarında binlerce çocuğumuz ahlaklı eğitim görüyor. Bunlar bizim gençliğimize lazım olan işler. Gençliğimize nasıl sahip çıkacağız? Böyle çocuklarımıza sahip çıkarak. Sporcu olan bir yerde kötülüğün olması mümkün değil. Gerçekten belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza, hocalarıma, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve sizleri alınlarınızdan öpüyorum. Konya'ya bu sevinci yaşattınız. " şeklinde konuştu.  





Başkan Pekyatırmacı, "Bizim için gönüllerin şampiyonusunuz”



Selçuklu Belediyespor U18 Futbol Takımı oyuncu, teknik heyet ve yönetimini elde edilen başarıdan dolayı kutlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Hakikaten Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü U 18 Futbol Takımı çok büyük bir başarıyı elde etti. En başta Konya'da şampiyonluk elde ederek Türkiye yarıfinal ve final müsabakalarında oynama şansını elde etti ve sonra da Türkiye'nin en iyi 3. Takımı oldu. Bu büyük bir başarı. Onun için emeklerinizden, gayretlerinizden ve bize bu başarıyı getirdiğiniz için başta tabi ki yöneticilerimiz ve hocalarımız olmak üzere bütün sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Tabi ki her müsabakada, her yarışmada her yola çıkışta hedef şampiyonluktur. Şampiyonluk hedefini koymadan başarı elde etmek mümkün değildir. Bu noktada ben sizin hedefinizin şampiyonluk olduğunu çok iyi biliyordum. Bu amaç doğrultusunda müsabakalara katıldığınızı, bu maksatla mücadele ettiğinizi de biliyorum. Ama futbolda her zaman iki kere iki dört etmiyor. Belki çok güçlü olmanıza ve önde de gitmenize rağmen böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bu noktada Türkiye Şampiyonası'nda yarıfinal müsabakalarına, final müsabakalarına katılmış olmak zaten büyük bir başarı. O yüzden bizim gözümüzde Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü U 18 Futbol Takımı zaten Türkiye Şampiyonudur. Bu noktada bizim en ufak bir tereddüdümüz yok. Sizler elinizden gelen gayreti gösterdiniz ve Türkiye 3. olarak da Konya'mıza döndünüz.” Dedi.


Başkan Pekyatırmacı, "Konya ve gençler için örnek bir takımsınız”


Gelecek yıllar için yeni hedeflere odaklanmak gerektiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı,"Artık bundan sonrasına da bakmak gerekiyor. Yapılacak çalışmalar, ortaya koyacağımız çaba ve elde edeceğimiz sonuçlar da bizim için önemli. Sizin örnekliğiniz bizim için önemli. Siz artık Konya'mız ve gençler için örnek bir takımsınız. U18'de mücadele edip ilk 3'e girmiş olmak sizden sonraki kardeşleriniz için bir örneklik teşkil edecek. Ben inanıyorum ki bizim spor okullarımızda futbolda eğitim alan, futbolda mücadele eden çocuklarımız sizin başarılarınızı örnek gösterecekler ve bu noktada onlarda hedeflerini belirleyecekler. İnşallah önümüzdeki süreçte sizlerden yine bu sene olduğu gibi başarılar ve güzel mücadeleler bekliyoruz. Yine hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmalarımız inşallah devam ettireceğiz.  Tekrar tüm futbolcularımızı, değerli hocalarımızı üstün gayret ve çabalarından dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tabi Federasyonumuz bu organizasyonda büyük bir görevi üstlendi. Federasyonumuza, ASKF Federasyonu Başkanımıza ve şahsında bütün yönetimine teşekkür ediyorum. Bizim Selçuklu Belediyesi Spor Kulübümüzün yönetimi her alanda olduğu gibi futbolda da sizin yanınızdaydı. Yönetim kulübü üyelerimizle, spor müdürümüzle ve başkan yardımcımızla sizin yanınızdaydı, desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Onlara da bu süreçte emeklerinden, çabalarından, gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarı hiçbir zaman tek başına değildi. Başarı birlikte elde edilen ve paylaşılan bir unsurdur. O yüzden burada bir başarı varsa bir netice varsa herkesin emeği ve gayreti var. O yüzden emeği olan herkese teşekkür ediyorum ve sizi alkışlıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Türkiye 3.'sü olan Selçuklu Belediyespor U18 Futbol Takımı kupalarını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”