Türkiye'nin eklercisi

  Türkiye'nin eklercisi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

EKLERİSTAN KONYA’DA AÇILDI
Bursa merkezli Ekleristan markasının Konya'da üç farklı şubesi aynı anda açıldı. Şefikcan,Tren garı ve Rampalı'daki şubelerinin açılışı gerçekleşen markaya ilgi yoğun oldu. Şefikcan şubesi sahipleri Tülay Kurt ve Merve Kadıköy açılış hakkında İlgihaber'e konuştular.



Ekleristan'ı açma düşüncelerinin nasıl ortaya çıktığını anlatan Merve Kadıköy; "Yaklaşık 13 yıllık özel sektör geçmişim var. Özel okul öğretmenliği yapıyordum. Ama artık kendim bir iş yapmak istiyordum. Denizli'ye gezmeye gitmiştim. Çarşıda gezerken ‘Ekleristan' levhasını gördüm. Konya'da da olması gerektiği kanaatiyle hemen franchising verilip verilmediğini araştırdım. Mail ile başvuru yaptık. İlk etapta tek başıma bu işe girmeye cesaret edemedim. Arkadaşım Tülay Kurt'a teklif sundum. Oda özel okulda anasınıfında dini eğitim öğretmenlik yapıyordu. Fikrimi mantıklı bulunca, birlikte bu işe adım attık. Ekler çikolata ve meyveli bir üründür o sebeple soğuk tutulmalı. Tüm eklerimiz günlük olarak taze gelecek. Asla dondurulmuş ürün satışımız olmayacak” dedi.

‘KONYALILAR EKLERİ BEĞENDİ'

Açılış hakkında konuşan Tülay Kurt; "Bursa ana merkezi olan Ekleristan'ın 300 Şubesi var. Bugün bizde o şubelerden biri olduk. Açılış beklediğimizden fazla bir ilgi oldu. Gelenler ikram sonrası mutlaka eklerden aldılar. Ayrıca fenomenlerde hesaplarında işletmemizi paylaştılar. Dileyenler sosyal medyada da ‘konyaeklercisi' olarak hesabımızı takip edebilirler” diye konuştu.







Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”