Tarım Paydaşları Toplantıda Buluştu

  Tarım Paydaşları Toplantıda Buluştu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Süt fiyatlarındaki hareketlilik ve çalışma politikaları hakkında istişare toplantısı yapmak adına Konya Haykoop Birliği önderliğinde süt firmaları ,birlikler ve kooperatifler yemekte bir araya geldi.
Konya DSYB, Karapınar Süt Birliği, Cihanbeyli Süt Birliği, Taşpınar Kooperatifi, Kadınhanı Süt Birliği, Ilgın Süt Birliği, Meram Süt, Karatay Süt, İzi Süt, ETİ Süt, Torku, Konsüt, Köyüm Süt, Ayca Süt firmalarının temsilcileri ve sahipleri toplantıda bulundu. Süt fiyatları, satış ve pazarlama üzerine ne tür çalışmalar yapıldığına dair verimli bir istişare görüşmesi oldu.



Toplantının organizasyonunu üstlenen Haykoop'un Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Çiçek öncelikle gelen misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı ardından; "Kooperatifler ve firma temsilcileri ile bir istişare toplantısı yapmak ve birlik mesajını verebilmek adına öncü olarak bir toplantı gerçekleştirmek istedik.



Elbette ekonomi zor bir süreçten dönemden geçiyor ve bu süreçte de en çok biz üreticiler ve satıcılar etkileniyoruz. Biliyorum ki her biriniz iki taraflı alıcı ve satıcı mağduriyet yaşamaması adına hassas çalışmalar yapıyoruz.



Biliyoruz ki her yeni gün de bizleri yeni bir ekonomi planı bekliyor. Buradaki mücadelemiz yadsınamaz ama elimizden geleni yaparak hem  üreticimizi, hem kendimizi, kurumumuzu mağdur etmeyeceğiz” dedi.



Haykoop Yönetim Kurulu Başkanı'nın konuşmasının ardından tek tek tüm firmalar söz alarak çalışmalar ve ekonomi gidişatı hakkında konuştular. Program sonunda tüm temsilciler birlik pozu da verdiler.


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”