Sürücüler dikkat! Yarın bu yollar kapalı olacak

  Sürücüler dikkat! Yarın bu yollar kapalı olacak

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Saat 07:30 İtibariyle Konya ili genelinde kısmen trafiğe kapanacak yolları duyurdu.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bazı yolların kapatılacağını duyurdu. Trafiğe çıkacak vatandaşların mağdur olmamaları için verilen güzergâhlara özel araçları ile gitmemeleri konusunda uyardı.


İŞTE, TRAFİĞE KAPANACAK YOLLAR


Saat 09.00'da başlayacak olan Çelenk Sunma tedbirinde ve akabindeki programda Millet Caddesi Hava Hastanesi Kavşağı ile Öğretmen Evleri Kavşağı arası Gar Kavşağı İle Anıt Kavşağı arası (Feritpaşa Caddesi) trafiğe kısmen kapalı olacak.


Çelenk sunum programından sonra başlayacak olan bisiklet sürüş etkinliğinde:


Anıt civarı Ferit paşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi (Alaaddin Tepesi ile Emniyet Kavşağı arası) Kültürpark otobüs durakları, Abdul Ezel Paşa Caddesi, Sultan Cem Caddesi ve Amber Reis Caddesi trafiğe kapalı olacak.


EMNİYET VATANDAŞLARI UYARDI

Emniyet yetkilileri, yukarıdaki güzergahların 07:30 -11:00 saatleri arasında ve akşam saat 20.00'de de Fener Alayı Yürüyüşü sebebiyle Camlı Köşk ile Anıt Kavşağı arasında bulunan Atatürk Caddesi güzergahının 19:30-21:00 saatleri arasında kapalı olacağından vatandaşların mağdur olmamaları için alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”