Sevgilisiyle tartışırken 4 kişi saldırdı, kör oldu

 Sevgilisiyle tartışırken 4 kişi saldırdı, kör oldu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Samsun'un Atakum ilçesinde 4 kişi tarafından darbedilen kişinin sağ gözü görme yetisini kaybetti, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 3 Eylül'de Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil kenarında bir parkta oturan Selahattin Yekta (40) kız arkadaşıyla tartışmaya başladı.
Bu sırada olay yerinden geçen 4 kişi, Yekta'yı uyardıktan sonra darbetti.
Sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırılan Yekta'nın, burada yapılan müdahalenin ardından tedavisine Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde devam edildi.
Yaklaşık bir ay tedavi gören Yekta'nın sağ gözü, yapılan müdahalelere rağmen görme yetisini kaybetti.

Atakum Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri yürüttükleri çalışma sonucu şüphelilerden E.U. (20) ve F.Y.Y'yi (18) yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.U. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, F.Y.Y. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.
Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.
- "Bu olay benim hayatımı bitirdi"

Yekta, gazetecilere yaptığı açıklamada, gözünü kaybetmesinden dolayı diş teknisyenliği işini de kaybettiğini söyledi.
Olayın tesadüfen geliştiğini belirten Yekta, "Kız arkadaşımla sahilde oturuyordum. Bir şekilde kendi aramızda münakaşamız oldu. Bunu da diğer arkadaşlar herhalde yanlış anladılar. Benim üzerime geldiler. 'Ne oluyor?' falan diye. Ben de, 'İşinize bakın' dedim ve direkt daldılar. Çok fazla bir şey gelişmedi. Sonra kız arkadaşım, 'Size ne, biz kendi aramızda tartışıyoruz' dese de onlar vurmaya devam ettiler. Sonuç olarak gözümü kaybettim." diye konuştu.
Herhangi bir cisimle vurduklarını görmediğini aktaran Yekta, doktorların sert bir cisimle vurulduğunu söylediklerini kaydetti.
Emniyetin konu üzerinde ciddi bir şekilde durduğunu anlatan Yekta, "Birkaç kişiyi almışlar. Ben ilk bana vuran kişiyi gördüm, diğerlerini de kız arkadaşım biliyor. Ben daha önce hiç sabıkası olmayan biriyim, kız arkadaşımı da neden döveyim ki? Zaten kız arkadaşım da araya girdi olay sırasında. Kendisi de bir iki yumruk yedi. Ben diş teknisyeni bir vatandaşım. Bu olay benim hayatımı bitirdi. Ben daha ne diyeyim ki?" İfadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”