SEKTÖRDE BAŞARI ‘TOPRAK MOTORS’

 SEKTÖRDE BAŞARI ‘TOPRAK MOTORS’

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Kalite ve dürüstlük ile 2008 yılından bu yana profesyonel çalışmalarını, oğulları ile birlikte sürdüren Toprak Motors Sahibi Durmuş Ali Toprak çalışmalarını anlattı.
Sektördeki çalışmalarını anlatan Durmuş Ali Toprak; "Toprak Motors bizim aile şirketimizdir. Oğullarım ile birlikte 2008 yılından beri bu iş ile uğraşmaktayız. Büyük oğlum Ahmet Çağlar Toprak işlerin resmiyet kısmında yer alıyor. Sektörde oto alım-satım gerçekleştiriyoruz.  Araç portföyümüz klasik, binek ve ticari araçlardır. Otomobil ağırlıklı çalışmaktayız. Memur ve orta kesim dediğimiz kısma satışlar ile, 100-700 bin aralığında araçlar ile ilgilenmekteyiz” dedi.




"MASRAFSIZ ARAÇ SATIYORUZ”

Çalışma standartlarından bahseden Durmuş Ali Toprak; "Hizmet kalitemiz açısından hasarsız, boyasız, masrafsız araç alım, satımına dikkat etmekteyiz. Bizden araç alan müşterilerimizin memnun olması için tüm çalışmaları yapmaktayız. Bunlara verebileceğim örneklerden birisi masrafsız araç satmamızdır. Toprak Motors'dan araç alan kişi tekrar tamir bakım ile uğraşmamaktadır. Bu işi profesyonel yapıyoruz. Ekspertizi önce kendimiz sonra kurumsal bir firmaya yaptırmaktayız. Otomobillerin her zaman hasar ve kilometre sorgusunu yapıyoruz. Masrafsız olarak da teslim ediyoruz” diye konuştu.  







"KALİTE VE DÜRÜSTLÜK”

Satış işlemleri hakkında konuşan Durmuş Ali Toprak; "İş yerimiz sosyal medyamızdan,  sahibinden.com ve arabam.com üzerinden satışları gerçekleştirmektedir. Şirketimizin patent hakkını da aldık. Hizmet kalitemiz müşteri memnuniyeti çatısı altında çalışmaktır. Kalite, dürüstlük ile hareket ederek satış yaptığımız araçlarımızın her zaman arkasında duruyoruz” ifadelerini kullandı.


HABER:Türkan Taşcı

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”